Povezane vesti
Trifunović nije za bojkot izbora
RTV 08.09.2019
BEOGRAD - Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ponovio je da nije za bojkot izbora jer izlaskom na izbore opozicija može da "dobije" neke gradove i da legalno uzdrma vlast. On je to objavio na svom Tviter nalogu, povodom polemike koja… »
"Ja sam precednik i ja nisam za bojkot": Sergej Trifunović je protiv većinskog stanovišta opozicije, a evo šta predlaže
Blic 08.09.2019
"Ja sam precednik i nisam za bojkot, već mislim da je izlazak ujedinjene opozicije u jednoj, ili dve kolone praktičnije rešenje", ovim rečima je predsednik Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović izneo svoj stav o potencijalnom bojkotu parlamentarnih… »
Vesti dana »

"Običan faul, a crveni?": Gaćinović hteo pobedu, nije hteo da ćuti na sudiju
Mondo pre 14 minutajoš 72 povezane

Ovo su najtraženiji fakulteti u Beogradu: U 11 ustanova više kandidata nego odobrenih mesta
Nova pre 5 satijoš 32 povezane

Zajedno su harali po Americi, a sada u Partizanu: Milton vrlo dobra zna Sterlinga Brauna, ali i Zvezdinu "zver"
Mondo pre 25 minutajoš 42 povezane

Radnički promašivao nemoguće i ostao bez pobede: Navijači „pumpali“, a meč obeležila nesvakidašnja scena
Nova pre 1 satjoš 52 povezane

(VIDEO) Muškarci iz prostorija SNS-a u Valjevu gađali građane jajima i flašama, razbijen izlog
N1 Info pre 15 minutajoš 14 povezanih