Повезане вести
15 некретнина Новосађана иде на добош, лицитираће се и за намештај, климе, рачунаре, па и трактор
НовиСад.цом 09.09.2019
Нови Сад - Петнаест некретнина биће понуђено до краја септембра на лицитацијама које организује новосадски Основни суд. Како пишу Вечерње новости, од тог броја, 11 кућа, станова, њива и пословних простора на продаји ће бити… »
Основни суд продаје заплењену имовину Новосађана, на лицитацији станови, њиве, трактор...
Мој Нови Сад 09.09.2019
На лицитацијама у Новом Саду, до краја септембра, на продају ће бити понуђено 15 некретнина, а од тога 11 кућа, станова, њива, пословних простора на продаји ће бити први пут. Уколико се у првом покушају нађу купци, без имовине… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 45 минутајош 1 повезана

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана