Povezane vesti
Tramp prekinuo pregovore sa talibanima
Politika 10.09.2019
Pre otkazivanja novog susreta, Vašington i talibani su se dogovorili da Pentagon u narednih nekoliko meseci povuče više od 5.000 vojnika, a da talibani zauzvrat neće štititi Al Kaidu i Islamsku državu. Šef Bele kuće se nadao da će u vreme kad se… »
Trump: Što se mene tiče, pregovori sa talibanima su mrtvi
Al Jazeera 10.09.2019
Trump je osporio informacije prema da je njegova želja da organizira sastanak s talibanima u Camp Davidu izazvala neslaganja u njegovom timu. Predsjednik SAD-a Donald Trump rekao je u ponedjeljak da su američki pregovori s talibanima o okončanju rata u… »
Tramp: Pregovori s talibanima su mrtvi
Blic 09.09.2019
Predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su američki razgovori s talibanima u Afganistanu "mrtvi". Upitan o razgovorima, Tramp je odgovorio: "Oni su mrtvi. Oni su mrtvi. Što se mene tiče, mrtvi su". Izaslanik SAD Zalmaj Halilzad pregovarao je gotovo… »
Tramp ponovio da su pregovori sa talibanima mrtvi
Danas 09.09.2019
Predsednik SAD danas je rekao da su američki pregovori sa talibanima o okončanju rata u Avganistanu „mrtvi“ posle njihovog prekida prošle nedelje. Upitan danas o tim pregovorima Tramp je odgovorio „oni su mrtvi. Što se mene tiče, oni su… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 1 satjoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 7 satijoš 9 povezanih
Virtusu ne ide na domaćoj sceni, novi poraz za pad na peto mesto
Sportske.net pre 2 satajoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 16 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane