Povezane vesti
Brnabić prisustvovala obeležavanju 75-godišnjice oslobođenja grada Luksemburga
N1 Info 10.09.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je, u Kulturnom centru u Luksemburgu, obeležavanju 75-godišnjice oslobođenja grada Luksemburga u Drugom svetskom ratu. Izvor: N1 Ana Brnabić je, uoči svečane ceremonije, poručila da je izuzetno… »
Brnabić: Ako je nekom prihvatljiv ustaški pozdrav, nota ga neće promeniti
Novi magazin 10.09.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas u Luksemburgu da ne želi da komentariše najnovije note između Beograda i Zagreba i da se upliće u vrzino kolo ocenivši da nije reč o sukobu Beograda i Zagreba, Srbije i Hrvatske već o sukobu fažizma i… »
Brnabić: Srbija sarađuje sa OEBS-om oko izbora
Blic 10.09.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas da Srbija sarađuje sa OEBS-om, odnosno ODIHR-om, o izbornim uslova od 2017. godine i da ta saradnja nije ustupak ni opoziciji ni međunarodnoj zajednici. - Mi ne radimo u interesu opozicije, već… »
Brnabić na obeležavanju godišnjice oslobođenja Luksemburga: "Hvala vam u ime naroda Srbije što pamtite naše žrtve u…
Blic 10.09.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas obeležavanju 75 godina od oslobođenja grada Luksemburga u Drugom svetskom ratu, u Kulturnom centru u Luksemburgu. Na ceremoniji, koja je počela intoniranjem himne Luksemburga, a završena… »
Ana Brnabić nastavlja posetu Luksemburgu
Vesti online 10.09.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić nastavlja dvodnevnu posetu Luksemburgu, gde će prisustvovati obeležavanju 75 godina od oslobođenja te zemlje u Drugom svetskom ratu. Brnabićeva će danas posetiti Kulturni centar gde će je dočekati predsednik… »
Vesti dana »
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
"Putin je malodušan, ne može da izdrži pritisak": Zelenski odgovorio na tvrdnje predsednika Rusije da će Vlada Kijeva pasti
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana