Повезане вести

Брнабић кошаркашима: Главу горе и хвала за сав труд

Брнабић кошаркашима: Главу горе и хвала за сав труд

Дневник 10.09.2019
БЕОГРАД: Премијерка Србије Ана Брнабић упутила је речи подршке кошаркашима Србије на Светском првенству које се одржава у Кини. Напред наши "Орлови"! Главу горе и хвала вам за сав труд, сво пожртвовање и љубав коју дајете нашој… »
Ђорђевић: Сви су криви за ово, ја на првом месту

Ђорђевић: Сви су криви за ово, ја на првом месту

РТС 10.09.2019
Селектор кошаркаша Србије Александар Ђорђевић, после пораза од Аргентине у четвртфиналу Светског првенства, рекао је да је тим подбацио у најважнијој утакмици на турниру. "Много се неких ствари издешавало које су утицале на све… »
„Скола ми је пре годину дана прорекао полуфинале“

„Скола ми је пре годину дана прорекао полуфинале“

Вести онлине 10.09.2019
Селектор Аргентине Серхио Ернандез је после пласмана у полуфинале открио анегдоту са легендом „гаучоса“ Луисом Сколом. – Пре годину дана ми је Луис Скола после тренинга или утакмице, не сећам се добро, рекао: „Ми можемо да играмо… »
Легенда Скола после победе над Србијом: Ово је далеко од чуда, веровали смо да ћемо бити овде!

Легенда Скола после победе над Србијом: Ово је далеко од чуда, веровали смо да ћемо бити овде!

Курир 10.09.2019
Аргентински кошаркаш Луис Скола рекао је данас да је његова екипа заслужила да победи Србију и истакао да пласман у полуфинале Светског првенства у Кини није никакво чудо. "Одиграли смо веома добру утакмицу. Ми смо добар тим. До… »
Бјелица: Треба да будем лидер, а играо сам очајно (видео)

Бјелица: Треба да будем лидер, а играо сам очајно (видео)

Спутник 10.09.2019
Кошаркаши Србије поражени су од Аргентине са 97:87 у четвртфиналу Мундобаскета. Немања Бјелица је био самокритичан након елиминације Србије у четвртфиналу Светског првенства од Кини. Иако је Србије важила за једног од фаворита… »
Бјелица: Имамо срце, али ово боли...

Бјелица: Имамо срце, али ово боли...

РТС 10.09.2019
Немања Бјелица признаје да много боли пораз од Аргентине у четвртфиналу Светског првенства. Кошаркаши Србије поражени су од Аргентине са 97:87. "Шта да кажем после оваквог пораза... Преузимам пуну одгворност што нисам ментално… »
Радуљица: Нисмо одговорили на прави начин

Радуљица: Нисмо одговорили на прави начин

РТС 10.09.2019
Капитен Мирослав Радуљица рекао је након меча да једноставно нисмо успели, нема трагедије. Нисмо преломили меч у нашу корист. „Они су погађали, ми смо промашивали. У неким моментима просто нисмо имали идеју. Добили су нас, нема… »
Селектор Ђорђевић после дебакла у Кини: Ово је добра група момака, поносан сам што сам њихов тренер! Дошли смо као тим…

Селектор Ђорђевић после дебакла у Кини: Ово је добра група момака, поносан сам што сам њихов тренер! Дошли смо као тим…

Курир 10.09.2019
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Дјордјевић рекао је да је Аргентина заслужила победу у данашњем мечу и пласман у полуфинале Светског првенства. "Тежак пораз за нас, боли нас ово. Могли сте из речи Немање… »
Аргентина распршила снове о медаљи српских кошаркаша

Аргентина распршила снове о медаљи српских кошаркаша

Глас Америке 10.09.2019
ДОНГУАН — Кошаркашка репрезентација Србије доживела је и други узастопни пораз на Светском првенству у Кини - 97:87 (25:23, 29:26, 14:18, 29:20) против Аргентине, али за разлику од оног пре два дана од Шпаније, овај их је… »
Курир анкета: Ко је крив за дебакл Орлова у Кини?

Курир анкета: Ко је крив за дебакл Орлова у Кини?

Курир 10.09.2019
Кошаркашка репрезентација Србије није успела да се пласира у полуфинале Светског првенства у Кини, пошто је данас у четврфиналу изгубила од Аргентине са 87:97 (23:25, 26:29, 18:14, 20:29). Србија ће се тако борити за пласман од… »
Друштвене мреже се усијале Навијачи Србије бесни на кошаркаше: За све је крив један човек! (фото)

Друштвене мреже се усијале Навијачи Србије бесни на кошаркаше: За све је крив један човек! (фото)

Курир 10.09.2019
Кошаркашка репрезентација Србије изгубила је данас од Аргентине 97:87 (23:25, 26:29, 18:14, 29:20) у четврфиналу Светског првенства у Кини. После убедљиве и велике борбе Аргентинци су изборили пласман међу четири најбоље екипе… »
Доживи првенство - шта се десило са репрезентацијом Србије? Како смо од првог фаворита постали губитници?

Доживи првенство - шта се десило са репрезентацијом Србије? Како смо од првог фаворита постали губитници?

Курир 10.09.2019
Репрезентација Србије испраћена је на Светско првенство у Кини као један од главних фаворита за освајање златне медаље. После уводних победа медији су писали хвалоспеве о Ђорђевићевом тиму а онда су нам се десиле Шпанија и… »
Бистра глава за много жешћи приступ

Бистра глава за много жешћи приступ

Данас 10.09.2019
Кошаркаши Србије данас против Аргентине (13.00) играју за пласман у полуфинале Светског првенства у Кини Лоше издање против Шпаније, на пољу самопоуздања можда и најпроблематичније, произвело је данашњи окршај кошаркаша… »

Вести дана »