Povezane vesti
Obnovljeno taksi stajalište kod KCV, sledi ono na Trifkovićevom trgu
NoviSad.com 10.09.2019
Novi Sad - JKP „Parking servis“ privodi kraju radove na obnovi taksi stajališta ispred Kliničkog centra Vojvodine, u hajduk Veljkovoj ulici. Uskoro će radnici početi obnovu sličnog parkinga na Trifkovićevom trgu. foto: JKP "Parking servis" Parking je… »
Taksi stajališta uskoro u novom ruhu
RTV 10.09.2019
NOVI SAD - JKP "Parking servis" privodi kraju radove na obnovi taksi stajališta ispred Kliničkog centra Vojvodine, u Hajduk Veljkovoj ulici. Parking je usled uticaja vremenskih uslova i korišćenja bio u veoma lošem stanju, pa radnici postavljaju novi… »
„Parking servis“ obnovio taksi stajalište, sledi još jedno
Dnevnik 10.09.2019
JKP „Parking servis“ privodi kraju radove na obnovi taksi stajališta ispred Kliničkog centra Vojvodine, u hajduk Veljkovoj ulici. Parking je usled uticaja vremenskih uslova i korišćenja bio u veoma lošem stanju, pa radnici postavljaju novi asfaltni sloj… »
Uređuje se taksi stajalište ispred KCV-a, Trifkovićev trg sledeći na redu (FOTO)
Moj Novi Sad 10.09.2019
Iz JKP "Parking servis" javljaju da privode kraju radove na obnovi taksi stajališta u Hajduk Veljkovoj ulici. Parking je usled uticaja vremenskih uslova i korišćenja bio u veoma lošem stanju, pa radnici postavljaju novi asfaltni sloj na taksi stajalištu… »
Vesti dana »
„Studenti nude sistemska rešenja“: Slavija od zahteva do političke artikulacije studentskog pokreta
Insajder pre 12 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 24 satajoš 30 povezanih
Novak posle preokreta srušio gorostasa iz Francuske za drugo kolo Rolan Garosa
Nova pre 24 satajoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 6 satijoš 25 povezanih
UŽIVO Tramp: Dogovor sa Iranom mora biti dobar i pogodan, pregovori još traju
Sputnik pre 2 satajoš 47 povezanih