Povezane vesti

Darko Lazić iskreno o intimnim detaljima iz spavaće sobe: Evo zbog čega retko vodi ljubav sa Marinom

Darko Lazić iskreno o intimnim detaljima iz spavaće sobe: Evo zbog čega retko vodi ljubav sa Marinom

Blic 10.09.2019
Folk pevač Darko Lazić priznao je da u poslednje vreme retko ima intimne odnose sa verenicom Marinom Gagić. Kako objašnjava mladi pevač, razlog zbog kojeg nisu često intimni je taj što se boji da ne ugrozi veštački kuk, koji mu je ugrađen nakon… »
Darko Lazić ima problem! Marina se žali jer retko imaju odnose!

Darko Lazić ima problem! Marina se žali jer retko imaju odnose!

Svet plus 10.09.2019
Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali, ne može se protiv psihe i glave. Pevač Darko Lazić ima problem! Marina se žali jer retko imaju odnose! Darko Lazić 23. oktobra 2018. godine doživeo je tešku… »
Nova agonija! Ne smem da imam s*KS da ne polomim kuk! Darko Lazić mora kod psihijatra zbog problema u spavaćoj sobi! Ali to…

Nova agonija! Ne smem da imam s*KS da ne polomim kuk! Darko Lazić mora kod psihijatra zbog problema u spavaćoj sobi! Ali to…

Kurir 10.09.2019
Pevač Darko Lazić se ne odvaja od sina Alekseja, a posle priča da sa verenicom Marinom Gagić već radi na tome da dobiju još dece, tvrdi da sa partnerkom retko ima seks jer strahuje da bi mogao da mu pukne kuk. Naime, Lazić nikako ne može da se… »

Vesti dana »