Povezane vesti
Spomenik porodici Čenazi biće uskoro vraćen na Bulevar Mihajla Pupina
Moj Novi Sad 10.09.2019
Spomenik jermenskoj porodici Čenazi – koji je pre tri godine uklonjen zbog izgradnje "Pupinove palate" – narednih nedelja će biti vraćen na Bulevar Mihajla Pupina. Kako u Zavodu za zaštitu spomenika kulture navode za portal 021.rs, spomenik se nalazi u… »
Spomenik porodici Čenezi uskoro ponovo na Bulevaru Mihajla Pupina
Radio 021 10.09.2019
Spomenik porodici Čenezi koji je pre tri godine uklonjen sa Bulevara Mihajla Pupina zbog izgradnje 13-spratnog solitera kompanije Galens, narednih nedelja će biti vraćen na bulevar, saznaje 021.rs. U Zavodu za zaštitu spomenika kulture za 021 navode da… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 51 minutajoš 58 povezanih

Protestom ispred prostorija SNS u Nišu obeleženo 11 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Južne vesti pre 21 minutajoš 51 povezana

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 113 povezane