Povezane vesti
Autistični dečak iz Slavonskog Broda konačno krenuo u školu: Prvi dan preplakao jer nije imao asistenta da ga uvede, danas ga…
Kurir 10.09.2019
Autistični prvačić (8) koji je prvi dan škole preplakao pred osnovnom školom u Slavonskom Brodu jer nije imao pomoćnika u nastavi da ga povede, danas je krenuo na nastavu. Majka ga je dovela u školu desetak minuta posle školskog zvona da bi izbegao buku… »
Pao prvi osmeh na licu dečaka sa autizmom koji je plakao prvog dana škole. Oglasila se i direktorka
Telegraf 10.09.2019
Fotografija uplakanog dečaka u ponedeljak je obišla region. Dečak s autizmom koji je prvog dana školske godine plakao pred školom u Slavonskom Brodu, u utorak je krenuo na nastavu. Mališan (8) prvog dana nastave nije mogao u školu jer nije bilo pomoćnika… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 25 minutajoš 27 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 25 minutajoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 4 satijoš 6 povezanih
UŽIVO: Vaterpolisti Srbije protiv Crne Gore, sigurno su prvi
Sport klub pre 20 minutajoš 33 povezane