Повезане вести
Ђорђевић: Нисмо били добро ментално припремљени
Вести онлине 10.09.2019
Изјава селектора кошаркаша Салета Ђорђевића после болног пораза од Аргентине 97:87 у четвртфиналу Светског првенства. – Ово је веома тежак пораз, али као што је Бјелица рекао, рекао бих много тога. Ови момци су били под… »
Сви су плакали, извињавамо се Србији, играо сам сра**е: Емотивни Бјелица о Васи и краху у Кини!
Телеграф 10.09.2019
Било је бурно после пораза од Аргентине. Немања Бјелица био је искрен после пораза од Аргентине у четвртфиналу Мундобаскета. Орлови су потпуно надиграни од латиноамеричке селекције, иако су били у једном тренутку први фаворити… »
Ја сам први кривац, а онда сви заједно: Ђорђевић преузео одговорност за рану елиминацију из борбе за медаљу на СП (видео)
Вечерње новости 10.09.2019
Тек сад схватам да је било притиска, менталне блокаде за коју смо мислили да не постоји – рекао је селектор “орлова”. ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": КИНА НАМРГОЂЕНОГ, љутог лица, Александар Ђорђевић изашао је са терена дворане у… »
Бјелица се извинио навијачима: Нисмо се ментално спремили, убија ме овај пораз (видео)
Нисмо били спремни за овај меч, пре свега ментално, посебно ја. Као један од лидера сам играо ср**е. Видели смо како су они славили, са сузама, заслужили су ово - прича Немања. ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": КИНА СУЗЕ Богдана… »
Скола се љути: Чудо? Није ово никакво чудо...
Моззарт спорт 10.09.2019
"Рећи ћу вам једну ствар - ми смо у нашем табору имали 22 човека који су последња два месеца веровали да ће бити овде где су сада. То је једино важно"... Душа аргентинског тима - Луис Скола, био је поприлично изнервиран после… »
Бјелица: Је..но смо добра група људи! Желели смо да освојимо ово
Спортски журнал 10.09.2019
Немања Бјелица је сјајан момак и велики играч. Такав је јер уздигнуте главе стоји и када губи, у тренутку великог разочарења, након утакмице у којој је покушао све. Можда и превише. – Рекао бих толико тога, али ћу се потрудити… »
Ђорђевић о еуфорији, притиску, суђењу... (видео)
Спортски журнал 10.09.2019
- Дошли смо овде као тим, вратићемо се као тим. Поносан сам на ове момке. Ово је добра група момака, почаствован сам што сам њихов тренер. Увек су давали 100 одсто, али нешто је недостајало у последње две утакмице. Али, то је… »
Сви смо плакали, играо сам ср*ње Бјелица каквог до сада још нисте видели: Извињавамо се целој Србији! (видео)
Курир 10.09.2019
Немања Бјелица и селектор Ђорђевић били су ти који су морали после меча да изађу на најтежу конференцију за новинаре на овогодишњем Мундобаскету. Немања Бјелица био је као и увек искрен и без длаке на језику причао је о поразу… »
Радуљица: Што трагедија?
Моззарт спорт 10.09.2019
“Кошарка је игра“, додаје капитен српске репрезентације. Немања Бјелица малтене у сузама, Богдан Богдановић погнуте главе, мада би требало да је поносно држи усправном. Народ у очајању, навикао је на лепе вести од кошаркашка… »
Јовић: Одбрана није одрадила најбољи део посла
Дневник 10.09.2019
ДОНГУАН: Кошаркаши Србије Стефан Јовић и Богдан Богдановић истакли су да је узрок пораза од Аргентине у четврфиналу Светског првенства лоша игра у одбрани. "Наша одбрана није одрадила најбољи део посла, 97 примљених поена… »
Радуљица: Шта је трагедија? (видео)
Што трагедија? Кошарка је игра, изгубили смо, нема трагедије – рекао је капитен Србије после пораза од Аргентине у четвртфиналу Мундобаскета. “Орлови” нису успели да се пласирају у борбу за медаљу на Мундобаскету у Кини. У… »
Бјелица: Извињење навијачима, Аргентина је заслужила победу
Бета 10.09.2019
Кошаркаш Србије Немања Бјелица извинио се данас навијачима због пораза у четвртфиналу Светског првенства у Кини, рекао је да његова екипа није била психички спремна за меч против Аргентине и истакао да он као један он лидера… »
‘Да ли је овај пораз трагедија’: Радуљица бесно одбрусио новинарима због питања после меча!
Хот спорт 10.09.2019
Капитен кошаркаша Србије Мирослав Радуљица био је видно љут после пораза од Аргентине у полуфиналу Мундобаскета у Кини. Аргентинци су, слободно се то може рећи, шокирали ‘орлове’, потпуно их надиграли и савладали са 97:87, чиме… »
‘Благословен сам што сам њихов тренер’: Ђорђевић покушао да објасни разлоге дебакла! (видео)
Хот спорт 10.09.2019
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић био је сурово искрен после неочекиваног пораза од Аргентине у четвртфиналу Светског купа у Кини (87:97). Ђорђевић је истакао да се његови изабраници нису изборили са… »
Бели о неспремним "орловима"!
Спортске.нет 10.09.2019
Кошаркаш Србије Немања Бјелица извинио се данас навијачима због пораза у четвртфиналу Светског првенства у Кини, рекао је да његова екипа није била психички спремна за меч против Аргентине и истакао да он као један он лидера… »
Ђорђевић: Мислио сам да су чврсти, искусни, лидери...
Н1 Инфо 10.09.2019
Селектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић је тешко поднео пораз од Аргентине у четвртфиналу Светског првенста у Кини. Орлови су изгубили 97:87 и у наставку шампионата бориће се за пласман од 5. до 8. места. "Боли, ово је… »
Брутално искрен: Немања Бјелица после пораза од Аргентине: Народе, извини, играо сам као г****! А остатак екипе...
Спортал блиц 10.09.2019
Један од најискуснијих кошаркаша наше репрезентације, Немања Бјелица, преузео је одговорност за испадање Србије из конкуренције за медаљу на Светском првенству, на коме су "орлови" изгубили са 87:97 од Аргентине у… »
Почео да псује пред новинарима: "ј*бено смо добра екипа!" Доста му је (видео)
Ало 10.09.2019
Србија је у четвртфиналу Светског првенства поражена од Аргентине. Репрезентативац Србије Немана Бјелица био је видно утучен након пораза од Аргентине. - Рекао бих толико тога, али ћу се потрудити да скратим. Тежак пораз за нас… »
Бјелица: Сви смо плакали, играо сам ср**е! Извињавамо се нацији која је веровала у нас!
Хот спорт 10.09.2019
Неочекивани пораз репрезентације Србије доста боли. Аргентинци након победе 97:87 славе пролаз у полуфинале Тешко је пало навијачима, али још теже је било играчима. Немања Бјелица је након меча изашао пред новинаре и отворио је… »
Бјелица на ивици суза: Играо сам као го..о, али ми смо група је..но добрих момака
Моззарт спорт 10.09.2019
Он уверава да су сви играчи пружили све од себе за пласман у полуфинале, али су то чинили на погрешан начин. Српски репрезентативац Немања Бјелица потпуно је свестан да је био један од оних који су подбацили у четвртфиналном… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 58 минутајош 19 повезаних
Које су опције Србије док чека одговор Москве за НИС и гас? Неизвесност највећи проблем, не зна се ко су могући купци
Курир пре 1 сатјош 12 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 43 минутајош 7 повезаних
Милиони Аустралијанаца млађих од 16 година више немају приступ друштвеним мрежама
РТС пре 38 минутајош 10 повезаних