Povezane vesti
Podkast: Da Skola sa 39 godina ima više energije od nekih naših mladih igrača...
Mozzart sport 10.09.2019
TV komentator Slobodan Šarenac, kao i njegov domaćin Ivan Minić komentarišu dešavanja iz Kine posle poraza Srbije od Argentine. Kampaco i Skola kao Stokton i Meloun! Argentinska šuterska klinika razbila u paramparčad nadanja Plavih i poslala u… »
Đorđević: Svi smo krivi za ovo, ja prvi! Pritisak nas je slomio...
Mozzart sport 10.09.2019
“Neki igrači osete pritisak, neki ne. Kada vidite jednog Bjelicu, igrača s toliko iskustva oseti takav pritisak i presiju, kada ispriča sve tako javno... Meni se otvore oči. Ne treba Bjelica da se oseća krivim, on je veliki sportista“. (Od… »
Brodolom! Srbija eliminisana s Mundobasketa
Mozzart sport 10.09.2019
Kampaco i Skola kao Stokton i Meloun! Argentinska šuterska klinika razbila u paramparčad nadanja Plavih i poslala u borbu za peto mesto. (Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Donguana) Iznenađenje i potpuni šok u Donguanu - Srbija je… »
Vesti dana »
Blokade i šetnje širom Srbije – studentima se pridružili penzioneri, protest kod Ministarstva prosvete
RTS pre 43 minutajoš 61 povezana
Neformalna anketna komisija istraživaće ko je odgovoran za pad nadstrešnice, ovo su njeni članovi
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 18 povezanih
AKS prihvatila odluku suda, advokati će postupati u hitnim predmetima
RTV pre 54 minutajoš 20 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji: Promet opao za 37 odsto, kažu iz Poreske uprave
BBC News pre 5 satijoš 16 povezanih