Povezane vesti

Srpski vojnici vežbaju na S-400 u Rusiji

Vesti online 11.09.2019
U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe iz protivvazdušne odbrane Rusije i Srbije, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. „U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio tehnička… »

Rusija saopštila: Počinjemo vežbe sa Srbijom

B92 11.09.2019
Moskva -- U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio… »

Zajedničke vežbe ruske i srpske vojske iz protivvazdušne odbrane

RTS 11.09.2019
U Astrahanu na jugu Rusije počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radiotehnička služba… »

Manevri vs i ruske vojske: Srpski vojnici vežbaju na S-400

Večernje novosti 11.09.2019
U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe iz protivvazdušne odbrane Rusije i Srbije. U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe iz protivvazdušne odbrane Rusije i Srbije, saopštilo je rusko Ministarstvo… »

Počinju zajedničke vojne vežbe Rusije i Srbije u Astrahanu: Koristiće S-400, a učestvovaće vazdušne i protivraketne…

Kurir 11.09.2019
U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio tehnička… »

Počinju zajedničke vežbe Rusije i Srbije u Astrahanu

RTV 11.09.2019
MOSKVA - U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio… »

Simulacija velikih vazdušnih napada: Počinju zajedničke vežbe Rusije i Srbije u Astrahanu

Blic 11.09.2019
U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. - U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio tehnička… »

Vesti dana »