Povezane vesti
"Hteli su da nas predaju Srbiji": Haradinaj otkrio jedan detalj kako je Kosovo postalo takozvana država!
Pravda 11.09.2019
"Hteli su da nas predaju Srbiji. Rečeno mi je da bez aminovanja Srbije ne možemo da obavimo svoje obaveze. Rekao sam - nemojte tako, budemo li čekali na aminovanje Srbije nikad nećemo postati država", rekao je Haradinaj. On je to izjavio u okviru… »
Haradinaj: Hteli su da nas predaju Srbiji
RTV 11.09.2019
KOSOVSKA MITROVICA - Bivši premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da su postojala vremena kada su mu rekli da bez srpskog "aminovanja" ništa neće biti učinjeno. "Hteli su da nas predaju Srbiji. Rečeno mi je da bez… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana