Povezane vesti

Moliću da ne priznaju Kosovo! Aleksandar Vučić sutra kod pape u Vatikanu

Kurir 11.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u zvaničnoj poseti Svetoj stolici, Vatikanu. Tom prilikom, predsednik Vučić imaće odvojene susrete s papom Franciskom i kardinalom Pjetrom Parolinom, državnim sekretarom Svete Stolice, navodi se u… »

Predsednik Vučić stigao u zvaničnu posetu Vatikanu

Politika 11.09.2019
RIM - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu „Budućnostsrbijeav”. Kako je ranije saopšteno iz Pres službe predsednika Srbije, njega će sutra primiti papa Franja, a sastaće se… »

Predsednik Srbije stigao u posetu Vatikanu FOTO

B92 11.09.2019
Vatikan -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaničnu posetu Vatikanu, objavljeno je na profilu "Budućnostsrbijeav" na Instagramu. Kako je ranije saopšteno iz pres-službe predsednika Srbije, njega će sutra primiti papa Franja… »

Vučić stigao u zvaničnu posetu Vatikanu

RTV 11.09.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaničnu posetu Vatikanu, objavljeno je na Instagram profilu "Budućnostsrbijeav". Vučića su na aerodromu dočekali nadbiskup Frančesko Kanalini i monsinjor Džozef Marfi. Kako je… »

Predsednik Vučić stigao u zvaničnu posetu Vatikanu (FOTO)

Vesti online 11.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaničnu posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu „Budućnostsrbijeav“. Kako je ranije saopšteno iz Pres službe predsednika Srbije, njega će sutra primiti papa Franja, a sastaće… »

Susret Vučića i Kontea

RTS 11.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sreo se na aerodromu u Rimu sa italijanskim premijerom Đuzepom Konteom. "Slučajan susret dvojice prijatelja na aerodromu u Rimu", navedeno je na Instagram profilu "Budućnost Srbije AV" uz fotografiju dvojice lidera… »

Vučić sa premijerom Italije konteom: Slučajan susret dvojice prijatelja na aerodromu u Rimu (foto)

Kurir 11.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav". On je na aerodromu u Rimu slučajno sreo premijera Italije Đuzepea Kontea. View this post on Instagram Slučajan… »

Vučić stigao u Vatikan

N1 Info 11.09.2019
Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u Vatikan. On će boraviti u zvaničnoj poseti Svetoj stolici. Tom prilikom, predsednik Vučić će se sresti sa papom Franjom. Predsednik Srbije imaće i sastanak sa državnim sekretarom Svete Stolice kardinalom… »

Vučić stigao u zvaničnu posetu Vatikanu

Dnevnik 11.09.2019
RIM: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav". Kako je ranije saopšteno iz Pres službe predsednika Srbije, njega će sutra primiti papa Franja, a sastaće… »

Predsednik Vučić stigao u Italiju, sutra se sastaje sa papom: Idem da ih molim da ne priznaju Kosovo (foto)

Kurir 11.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u Italiju gde će boraviti u poseti Vatikanu. Vučića su na aerodromu sačekali nadbiskup Frančesko Kanalini i mosinjor Džozef Marfi. View this post on Instagram Predsednik Vučić stigao u… »

Vučić stigao u posetu Vatikanu

RTS 11.09.2019
Nadbiskup Frančesko Kanalini i monsinjor Džozef Marfi dočekali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je stigao u zvaničnu posetu Vatikanu. Kako je ranije saopšteno, Vučića će primiti papa a sastaće se i sa državnim sekretarom Vatikana… »

Vučić se sutra sastaje s papom u Vatikanu

Blic 11.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u zvaničnoj poseti Svetoj stolici (Vatikanu). Tom prilikom, predsednik Vučić imaće odvojene susrete s papom Franciskom i kardinalom Pjetrom Parolinom, državnim sekretarom Svete Stolice, navodi se u… »

Vučić sutra u Vatikanu sa papom Franjom

Danas 11.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra, 12. septembra, u zvaničnoj poseti Svetoj stolici (Vatikanu), saopšteno je danas. Tom prilikom, predsednik Vučić susrešće se sa papom Franjom. Predsednik Srbije imaće i sastanak sa državnim… »

Vučić sutra posećuje papu u Vatikanu, tema Kosovo

Vesti online 11.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u zvaničnoj poseti Vatikanu. Predsednik Vučić imaće odvojene susrete sa papom Franciskom i kardinalom Pjetrom Parolinom, državnim sekretarom Vatikana, navodi se u saopštenju Pres-službe… »

Vučić sutra s papom Franjom u Vatikanu

Dnevnik 11.09.2019
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u zvaničnoj poseti Svetoj stolici (Vatikanu). Tom prilikom, predsednik Vučić imaće odvojene susrete s papom Franciskom i kardinalom Pjetrom Parolinom, državnim sekretarom Svete Stolice… »

Vesti dana »