Povezane vesti

Pupovac: O sudbini koalicije, naknadno

Večernje novosti 11.09.2019
Predsednik SDSS u Saboru u Zagrebu još jednom govorio o trenutnom stanju u Hrvatskoj. Bez izvinjenja zbog prethodnih izjava koje su podigle buru u javnosti. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" LIDER Srba u Hrvatskoj i predsednik Samostalne demokratske… »

Pupovac: Još nismo odlučili ostajemo li u koaliciji sa HDZ-om

RTS 11.09.2019
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke, Milorad Pupovac, obratio se hrvatskoj javnosti na dugoočekivanoj konferenciji za štampu u Saboru i saopštio da još nije odlučio da li ostaje u vladajućoj koaliciji sa strankom premijera Andreja… »

"Nisam dežurni krivac za loše odnose Srbije i Hrvatske"

B92 11.09.2019
Poslanik SDSS u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac kaže da nije dežurni krivac za loše stanje odnosa Hrvatske i Srbije i poruke koje dolaze od srpskih zvaničnika. "Nisam ja ovde dežurni krivac za loše stanje odnosa Hrvatske i Srbije i poruke koje se… »

Pupovac: Nisam dežurni krivac za loše odnose Srbije i Hrvatske

Novi magazin 11.09.2019
Poslanik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac izjavio je danas da nije "dežurni krivac" za loše stanje odnosa Hrvatske i Srbije i poruke koje dolaze od srpskih zvaničnika. "Nisam ja ovde dežurni krivac za… »

Pupovac: Nisam dežurni krivac za loše odnose Srbije i Hrvatske

N1 Info 11.09.2019
Lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskoj Milorad Pupovac kaže da je "mnogima zasmetala" njegova briga o nastavku porasta mržnje prema Srbima u Hrvatskoj. On je pozvao da se prestane sa ispisivanjem ustaških poruka na fasadama i… »

Milorad Pupovac o hajci koju u Hrvatskoj vode protiv njega: Nisam četnik i dežurni krivac! Neću se izviniti! (foto, video)

Kurir 11.09.2019
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S), Milorad Pupovac obratio se danas na dugo očekivanoj konferenciji za novinare i poručio da on nije četnik, da nije dežurni krivac za poruke koje se razmenuju između Srbije i Hrvatske, te da ta… »

Pupovac: Nisam četnik, neću se izviniti

RTV 11.09.2019
ZAGREB - Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), Milorad Pupovac obratio se danas na dugo očekivanoj konferenciji za novinare i poručio da on nije četnik, da nije dežurni krivac za poruke koje se razmenjuju između Srbije i Hrvatske… »

Pupovac: Nisam četnik i dežurni krivac

Politika 11.09.2019
ZAGREB – Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), Milorad Pupovac obratio se danas na dugo očekivanoj konferenciji za novinare i poručio da on nije četnik, da nije dežurni krivac za poruke koje se razmenjuju između Srbije i… »

Pupovac: Nisam četnik, neću se izviniti

Al Jazeera 11.09.2019
Predsjednik SDSS-a rekao da nije dežurni krivac za poruke koje se razmjenjuju između Srbije i Hrvatske. Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), Milorad Pupovac obratio se danas na dugo očekivanoj konferenciji za novinare i poručio da… »

Pupovac:Nisam četnik, neću se izviniti

Studio B 11.09.2019
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S), Milorad Pupovac obratio se na dugo očekivanoj konferenciji za novinare i poručio da on nije četnik, da nije dežurni krivac za poruke koje se razmenuju između Srbije i Hrvatske, te da ta… »

Pupovac: "Ja nisam četnik i nikad to neću biti, uklonimo ušata slova "u" sa naših fasada"

Telegraf 11.09.2019
Pupovac je istakao da je u Hrvatskoj bio nazivan raznim imenima za koje ne misli da označavaju ono što on jeste. Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S), Milorad Pupovac, u sredu je nakon dve nedelje ćutanja održao pres konferenciju… »

Vesti dana »