Povezane vesti
Nemačka kancelarka: Postoji šansa da dođe do izlaska Velike Britanije iz EU uz sporazum
Večernje novosti 11.09.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da i dalje postoji šansa da dođe do izlaska velike Britanije iz EU uz sporazum, iako se Berlin priprema i za Bregzit bez sporazuma. Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da i dalje postoji… »
Merkel: I dalje postoje šanse za sporazum o Brexitu
Slobodna Evropa 11.09.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da i dalje gaji nadu o sporazumu izmedju Velike Britanije i EU o Brexitu uprkos neizvesnoj političkoj situaciji u Londonu. "Moje je čvrsto uverenje je da još imamo šanse da to postignemo na organizovan… »
Merkel: I dalje postoji šansa za sporazum o Bregzitu na organizovan način
N1 Info 11.09.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je da i dalje gaji nadu o sporazumu izmedju Velike Britanije i EU o Bregzitu uprkos neizvesnoj političkoj situaciji u Londonu. "Moje je čvrsto uverenje je da još imamo šanse da to postignemo na organizovan način"… »
Merkel: I dalje postoje šanse za sporazum o Bregzitu
Novi magazin 11.09.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da i dalje gaji nadu o sporazumu između Velike Britanije i EU o Bregzitu uprkos neizvesnoj političkoj situaciji u Londonu. "Moje je čvrsto uverenje je da još imamo šanse da to postignemo na organizovan… »
Vesti dana »
ISTEKAO ROK: U Kragujevcu na šest punktova podneto oko 28.000 zahteva za upis prava svojine na nepokretnosti
InfoKG pre 45 minutajoš 70 povezanih
Putevi Srbije upozorava na sneg koji će padati večeras, jaku košavu u ostatku nedelje
NIN pre 1 satjoš 51 povezana
Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja u periodu od 9. do 15. februara ove godine
Pirotske vesti pre 1 satjoš 30 povezanih