Povezane vesti

Gruova udovica se slomila tokom govora prijatelja njenog pokojnog supruga (foto)

Gruova udovica se slomila tokom govora prijatelja njenog pokojnog supruga (foto)

Telegraf 11.09.2019
Danica Andonov nije mogla da se smiri tokom govora Edina Škorića, Marka Luisa i ostalih govornika na komemoraciji. U Donjoj sali Doma omladine u Beogradu održana je komemoracija u čast legendarnog repera Dalibora Andonova Grua, koji je poginuo 9… »
"Nije te pobedio kajt, mislio sam da je šala": Edin Škorić održao govor na Gruovoj komemoraciji, a onda zaplakao

"Nije te pobedio kajt, mislio sam da je šala": Edin Škorić održao govor na Gruovoj komemoraciji, a onda zaplakao

Blic 11.09.2019
Edin Škorić održao je govor na komemoraciji povodom smrti Dalibora Andonova Grua, a potresnim govorom se oprostio od nekadašnjeg prijatelja. - Da vam se zahvalim u ime porodice i prijatelja što ste došli. Zapisao sam par rečenica, ne zamerite što… »
Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu

Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu

Studio B 11.09.2019
Porodica, brojni prijatelji i poštovaoci prisustvovali su komemoraciji povodom smrti Dalibora Andonova, poznatijeg kao Gru, koja je održana u Domu omladine Beograda. foto Tanjug Edin Škorić, Knez, Marko Luis, Leontina, Boban Rajović, Marko Ðurovski… »

Vesti dana »