Povezane vesti

Održana komemoracija Daliboru Andonovu – Gruu

Politika 11.09.2019
Porodica, brojni prijatelji i poštovaoci prisustvovali su komemoraciji povodom smrti Dalibora Andonova, poznatijeg kao Gru, koja je održana danas u Domu omladine Beograda. Edin Škorić, Knez, Marko Luis, Leontina, Boban Rajović, Knez, Marko Đurovski… »

Održana komemoracija za tragično stradalog Grua

Dnevnik 11.09.2019
U sredu u podne u Donjoj sali Doma omladine u Beogradu počela je komemoracija u čast repera Dalibora Andonova Grua koji je tragično poginuo 9. septembra posle vožnje kajta. Edin Škorić, Knez, Marko Luis, Leontina, Boban Rajović, Knez, Marko… »

Gruova udovica se slomila tokom govora prijatelja njenog pokojnog supruga (foto)

Telegraf 11.09.2019
Danica Andonov nije mogla da se smiri tokom govora Edina Škorića, Marka Luisa i ostalih govornika na komemoraciji. U Donjoj sali Doma omladine u Beogradu održana je komemoracija u čast legendarnog repera Dalibora Andonova Grua, koji je poginuo 9… »

"Nije te pobedio kajt, mislio sam da je šala": Edin Škorić održao govor na Gruovoj komemoraciji, a onda zaplakao

Blic 11.09.2019
Edin Škorić održao je govor na komemoraciji povodom smrti Dalibora Andonova Grua, a potresnim govorom se oprostio od nekadašnjeg prijatelja. - Da vam se zahvalim u ime porodice i prijatelja što ste došli. Zapisao sam par rečenica, ne zamerite što… »

Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu

Studio B 11.09.2019
Porodica, brojni prijatelji i poštovaoci prisustvovali su komemoraciji povodom smrti Dalibora Andonova, poznatijeg kao Gru, koja je održana u Domu omladine Beograda. foto Tanjug Edin Škorić, Knez, Marko Luis, Leontina, Boban Rajović, Marko Ðurovski… »

Vesti dana »