Повезане вести
"Помирење са њим је платила животом": Потресна исповест оца Српкиње убијене у Аустралији: Знао сам да је дилер
Блиц 11.09.2019
Криво ми је што је Ивона почела поново да се виђа са својим бившим дечком, што ја нисам знао. Шта год да се десило, то није био разлог да убије невину и слабу девојку... Овако за "Блиц" говори Вељко Јовановић, отац Ивоне… »
Исповест сестре Српкиње убијене у Аустралији: "Не знам зашто се дружила са бившим дечком и како је могао да јој уради ово?!"…
Блиц 10.09.2019
Истражитељи верују да би убиство Српкиње Ивоне Јовановић у Квинсленду у Аустралији могао бити несрећан случај, упркос томе што је петоро људи који су кобне вечери били са Ивоном побегли са лица места пре доласка полиције и… »
Истрага у Аустралији: Ивону упуцали случајно?
Вечерње новости 10.09.2019
Аустралијска полиција о Ивони Јовановић (27) која је преминула после рањавања. ЈОш није пронађено оружје којим је убијена. Кључна анализа ћебета пронађеног код бившег партнера жртве. ПОСЛЕДЊИ трагови у истрази убиства Ивоне… »
Вести дана »
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 47 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 3 сатајош 29 повезаних
Скоро 3.000 домаћинстава у мраку Биланс језивог земљотерса у Јапану! Има и повређених (видео)
Дневник пре 2 сатајош 25 повезаних
Министарка грађевинарства: Током дана стигло 14.000 пријава за легализацију
Недељник пре 17 минутајош 125 повезаних