Povezane vesti

"Pomirenje sa njim je platila životom": Potresna ispovest oca Srpkinje ubijene u Australiji: Znao sam da je diler

"Pomirenje sa njim je platila životom": Potresna ispovest oca Srpkinje ubijene u Australiji: Znao sam da je diler

Blic 11.09.2019
Krivo mi je što je Ivona počela ponovo da se viđa sa svojim bivšim dečkom, što ja nisam znao. Šta god da se desilo, to nije bio razlog da ubije nevinu i slabu devojku... Ovako za "Blic" govori Veljko Jovanović, otac Ivone Jovanović (27) koja je… »
Ispovest sestre Srpkinje ubijene u Australiji: "Ne znam zašto se družila sa bivšim dečkom i kako je mogao da joj uradi…

Ispovest sestre Srpkinje ubijene u Australiji: "Ne znam zašto se družila sa bivšim dečkom i kako je mogao da joj uradi…

Blic 10.09.2019
Istražitelji veruju da bi ubistvo Srpkinje Ivone Jovanović u Kvinslendu u Australiji mogao biti nesrećan slučaj, uprkos tome što je petoro ljudi koji su kobne večeri bili sa Ivonom pobegli sa lica mesta pre dolaska policije i hitne pomoći, pišu… »
Istraga u Australiji: Ivonu upucali slučajno?

Istraga u Australiji: Ivonu upucali slučajno?

Večernje novosti 10.09.2019
Australijska policija o Ivoni Jovanović (27) koja je preminula posle ranjavanja. JOš nije pronađeno oružje kojim je ubijena. Ključna analiza ćebeta pronađenog kod bivšeg partnera žrtve. POSLEDNjI tragovi u istrazi ubistva Ivone Jovanović (27)… »

Vesti dana »