Повезане вести
Бог ме је погледао: Милетић о голу, тешком периоду… ‘Манчестер неко доживи једном у каријери’!
Хот спорт 11.09.2019
Искористили су фудбалери Партизана прилику да се што боље припреме за наредне изазове Пред новинаре је на медија дану у ‘Земунелу’ изашао и бек црно-белих Немања Милетић. – Јако добро се осећам, четри дана за прави одмор. После… »
Милетић: Само ја знам какве сам проблеме имао, бог ме је наградио највреднијим голом
Вести онлине 11.09.2019
Фудбалер Партизана открио је новинарима да је имао јако тежак период из себе, што пословно што приватно, али и наговестио да их очекује лепше поглавље. – У неком тренутку смо помислили да смо на припремама колико нам је било… »
Вести дана »
"Зеленски није ни прочитао предлог" Трамп каже да је "мало разочаран" у украјинског председника и признаје да мировни план "одговара Русији" (фото)
Курир пре 30 минутајош 24 повезане
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата: Ево какав је поступак и шта је све потребно
Нова пре 50 минутајош 22 повезане
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 15 минутајош 19 повезаних
Јокић и Мареј пишу историју: Нагетси срушили рекорд у Шарлоту, Никола престигао Џордана!
Хот спорт пре 40 минутајош 19 повезаних