Povezane vesti
"I dalje nisam svestan...": Toma se oglasio nakon saznanja da će postati otac!
Telegraf 11.09.2019
- Šta da vam kažem, jutros je majka saznala. Čula se i sa Nadeždinom majkom - rekao je Toma. Pevačica Nadežda Biljić podelila je sa nama lepe vesti i otkrila da je u drugom stanju, a odmah nakon toga pozvali smo i budućeg oca Tomu Panića, koji je bio… »
Trudna Nadežda Biljić! Evo ko je otac! (foto)
Alo 11.09.2019
Čestitamo! Pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Nadežda Biljić objavila je vesti da je u drugom stanju. Ubrzo se oglasio i budući otac Toma Panić. Pevačica je pre mesec dana dobila batine od Tome, zbog čega je bila potresena, a sada je na Instagramu… »
"Trudna sam, javila sam Tominoj mami jer on ima zabranu prilaska": Nadežda potvrdila lepe vesti
Telegraf 11.09.2019
- Trudna sam. Jutros sam saznala - rekla je Nadežda. Pevačica Nadežda Biljić podelila je sa nama lepe vesti da je u drugom stanju. - Trudna sam. Jutros sam saznala. Javila sam njegovoj mami jer on ima još uvek zabranu. Sada nam je samo da budemo… »
Vesti dana »

Novosađani obeležili jedanaest meseci od tragedije: Najveći skupovi kod Železničke stanice i na Trgu slobode
Danas pre 2 satajoš 49 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 83 povezane

Eksplozija u Minhenu: Zatvoren Oktoberfest zbog pretećeg pisma
Južne vesti pre 1 satjoš 47 povezanih

Obustavljen rad američke vlade, Tramp preti masovnim otpuštanjima
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih