Povezane vesti
"Moramo objasniti narodu, sporazum je u njihovom interesu": Američki senator o dijalogu BG i PR
Telegraf 12.09.2019
Prema njegovim rečima, i Priština i Beograd očekuju "veće američko liderstvo” u pregovorima. Moramo da objasnimo narodima na KiM i u Srbiji da je sporazum, koji im se možda ne dopada, u njihovom najboljem interesu, izjavio je američki senator Ron… »
Američki senator: Objasniti narodima Kosova i Srbije da je sporazum u njihovom interesu
Beta 12.09.2019
Američki senator Ron Džonson izjavio je da "mora da se objasni narodima Kosova i Srbije da je sporazum koji im se možda ne dopada - u njihovom najboljem interesu". U razgovoru za ukrajinski servis Glasa Amerike, američki senator koji je prošle… »
Džonson: Objasniti Srbima i Albancima da je sporazum u njihovom interesu
RTV 12.09.2019
VAŠINGTON - Moramo da objasnimo narodima na KiM i u Srbiji da je sporazum, koji im se možda ne dopada, u njihovom najboljem interesu, izjavio je američki senator Ron Džonson, koji je prošle nedelje posetio i Beograd i Prištinu. Džonson je za… »
Džonson: Možda im se ne dopadne, ali sporazum u interesu naroda Srbije i Kosova
N1 Info 12.09.2019
Američki senator Ron Džonson izjavio je da "mora da se objasni narodima Kosova i Srbije da je sporazum koji im se možda ne dopada - u njihovom najboljem interesu". U razgovoru za ukrajinski servis Glasa Amerike, američki senator koji je prošle… »
Johnson građanima Kosova i Srbije: Sporazum je u njihovom interesu
Al Jazeera 12.09.2019
Američki senator, koji je prošle sedmice posjetio i Beograd i Prištinu, rekao je da je potrebno da se prevaziđe zastoj u dijalogu. Moramo da objasnimo građanima na Kosovu i u Srbiji da je sporazum, koji im se možda ne dopada, u njihovom najboljem… »
Vesti dana »
"Kada su me opljačkali, Palma mi je pomogao" Lepa Lukić emotivno o činu koji će pamtiti: Mnogo me je zadužio!
Telegraf pre 42 minutajoš 33 povezane
Jokić se vratio tripl-dablom, poraz Denvera: Bogdan dvocifren
Sport klub pre 50 minutajoš 21 povezana
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 9 satijoš 12 povezanih
RAT U UKRAJINI U vazdušnom napadu na Zaporožje ubijen muškarac, a dečak (11) povređen
Euronews pre 25 minutajoš 12 povezanih
Lančani sudar u Rakovici: U udesu učestovali gradski autobus, kamion i najmanje dva automobila
Euronews pre 36 minutajoš 7 povezanih