Povezane vesti

Dete unelo bombu u vrtić: "Stvari su mogle da budu mnogo drugačije..."

B92 12.09.2019
Stručnjaci za deaktiviranje eksplozivnih naprava iz švedske policije odazvali su se na poziv vaspitača jednog vrtića nakon što je jedno od dece unelo ručnu bombu u prostorije. Osoblje vrtića u južnom švedskom gradu Kristijanštadu pozvalo je… »

Dete donelo granatu u vrtić u Švedskoj

Politika 12.09.2019
STOKHOLM – Pripadnici švedskog specijalnog tima zatvorili su jednu predškolsku ustanovu u Kristinajštadu na jugu Švedske, nakon što je dete donelo granatu na čas. Policija je pozvana nakon što je osoblje vrtića otkrilo sumnjivi predmet nakon… »

Srećom izbegnuta tragedija Švedska: Dete donelo granatu u vrtić, specijalci je demontirali

Večernje novosti 12.09.2019
Eksplozivnu napravu predškolac je pronašao na poligonu koji je koristila vojska za vežbe. STOKHOLM - Pripadnici švedskog specijalnog tima zatvorili su jednu predškolsku ustanovu u Kristinajštadu na jugu Švedske, nakon što je dete donelo granatu na… »

Švedska: Dete donelo granatu u vrtić

RTV 12.09.2019
STOKHOLM - Pripadnici švedskog specijalnog tima zatvorili su jednu predškolsku ustanovu u Kristinajštadu na jugu Švedske, nakon što je dete donelo granatu na čas. Policija je pozvana nakon što je osoblje vrtića otkrilo sumnjivi predmet nakon što… »

Dete donelo granatu u vrtić na jugu Švedske

Blic 12.09.2019
Pripadnici švedskog specijalnog tima zatvorili su jednu predškolsku ustanovu u Kristinajštadu na jugu Švedske, nakon što je dete donelo granatu na čas. Policija je pozvana nakon što je osoblje vrtića otkrilo sumnjivi predmet nakon što su deca… »

Dete donelo granatu u vrtić; Roditelji nisu ni znali da imaju bombu u kući

B92 12.09.2019
Stokholm -- Pripadnici švedskog specijalnog tima zatvorili su jednu predškolsku ustanovu u Kristinajštadu na jugu Švedske, nakon što je dete donelo granatu na čas. Policija je pozvana nakon što je osoblje vrtića otkrilo sumnjivi predmet nakon što… »

Dete donelo granatu u vrtić u Švedskoj

Dnevnik 12.09.2019
STOKHOLM: Pripadnici švedskog specijalnog tima zatvorili su jednu predškolsku ustanovu u Kristinajštadu na jugu Švedske, nakon što je dete donelo granatu na čas. Policija je pozvana nakon što je osoblje vrtića otkrilo sumnjivi predmet nakon što… »

Drama u Švedskoj: Dete pronašlo granatu, pa je donelo u vrtić! Nastala je panika, policija odmah reagovala! Sve je moglo…

Kurir 12.09.2019
Pripadnici švedskog specijalnog tima zatvorili su jednu predškolsku ustanovu u Kristinajštadu na jugu Švedske, nakon što je dete donelo granatu. Policija je pozvana nakon što je osoblje vrtića otkrilo sumnjivi predmet nakon što su deca otišla… »

Dete u vrtić donelo ručnu bombu

Radio 021 12.09.2019
Osoblje vrtića u južnom švedskom gradu Kristijanštad pozvalo je policiju kada su otkrili sumnjivi predmet uveče nakon što su deca otišla kući. Kada su policajci stigli u vrtić, odmah su shvatili da se radi o ručnoj bombi i pozvali stručnjake za… »

Vesti dana »