Повезане вести

Рудан о хајци на Пуповца: Немојте ме је**ти и оставите га на миру, ви, владари Хрватске, силоватељи

Рудан о хајци на Пуповца: Немојте ме је**ти и оставите га на миру, ви, владари Хрватске, силоватељи

Телеграф 12.09.2019
"Нитко нормалан у овој земљи не мисли да су Срби битни. У Хрватској их има колико и бактерија у мокраћи здравог човјека" Хрватска књижевница Ведрана Рудан објавила је на својој званичној страници нову колумну, у којој је… »
Ведрана Рудан жестоко осудила хајку на лидера Срба у Хрватској: Ви, владари Хрватске, силоватељи, ратни злочинци, лицемери…

Ведрана Рудан жестоко осудила хајку на лидера Срба у Хрватској: Ви, владари Хрватске, силоватељи, ратни злочинци, лицемери…

Курир 12.09.2019
Хрватска књижевница и блогерка Ведрана Рудан, позната по томе што се не устеже да каже истину и саспе у лице коме треба, објавила је на својој званичној страници шта мисли о жестокој хајци која се у Хрватској недељама води… »
Немојте ме је*ати, црква у Хрвата је легло лопина и пе*ера, а свештеник нам је*е десетогодишњег сина!

Немојте ме је*ати, црква у Хрвата је легло лопина и пе*ера, а свештеник нам је*е десетогодишњег сина!

Ало 12.09.2019
Ведрана Рудан жестоко је реаговала на нападе на Милорада Пуповца. * Позната хрватска списатељица Ведрана Рудан на својој службеној страници је објавила текст у којем се осврнула на последње трзавице између Срба и Хрвата у… »

Вести дана »