Повезане вести
Чеси бољи од Пољака, убитачна тројка решила меч
Моззарт спорт 12.09.2019
Није тим на челу са Томашом Саторанским имао толико лаган посао као што се можда очекивало. Србија ће играти са Чешком Републиком у борби за пето место на Светском првенству у Кини. Чеси су испунили улогу фаворита и у мечу за… »
Кошаркаши Србије играће за пето место на СП са Чешком
Дневник 12.09.2019
Иако није било финале Светског првенства у Кини, као што су сви прижељкивали, него дуел за пласман од петог до осмог места, кошаркаши Србије остварили су важну победу против Сједињених Америчких Држава, од којих су губили… »
Мицић: Пре шампионата многи су мислили да заслужујемо финале са САД
Моззарт спорт 12.09.2019
"Квалитетом дефинитивно то заслужујемо, али на несрећу нисмо играли добро против Аргентине" Василију Мицићу се у Кини догодило оно што нико не жели, али је јуначки све издржао, остао је са репрезентацијом у Кини. Ова победа над… »
Мицић: Ова победа је за све нас, научили смо из пораза
Вечерње новости 12.09.2019
Мицић: Дошли су овде са великим очекивањима, али то је све нормално за наш посао - некад победиш, некад изгубиш. Ми смо извукли поуке из претходне утакмице и мислим да смо данас били спремнији од САД. Српски кошаркаш Василије… »
Мицић: Ми смо нашу лекцију научили
Спортски журнал 12.09.2019
- Срећни смо што смо победили после два тешка пораза. Порази се дешавају, али увек је најбитније учити из њих. Ми смо нашу лекцију научили и сада смо победили - рекао је Мицић. Кошаркашки репрезентативац Србије Василије Мицић… »
Српски херој: Речи Васе Мицића после победе над САД показују прави карактер ‘орлова’!
Хот спорт 12.09.2019
Српски плејмејкер остао је у Кини упркос томе што му је дан пред четвртфинални меч са Аргентином преминула мајка. Мицић је у данашњем мечу против Сједињених Америчких Држава био веома добар са 10 постигнутих поена и учествовао… »
Васа Мицић се огласио први пут после породичне трагедије: У животу је најбитније научити из пораза...
Курир 12.09.2019
Василије Мицић је дао значајан допринос победи Србије над Сједињеним Америчким Државама на Мундобаскету у Кини. Мицић је један од хероја овог Светског првенства јер је, упркос смрти мајке, одлучио да остане и помогне екипи у… »
Прве речи Васе Мицића после породичне трагедије и херојске игре: У животу се научи и из пораза...
Телеграф 12.09.2019
Васа је подигнуте главе напустио паркет! Василије Мицић један је од јунака победе над Американцима! Превазишао је породичну трагедију - мајка му је преминула током турнира, а он је смогао снаге да игра и против Аргентине и САД… »
Вести дана »
Трамп се обратио нацији и жестоко оптужио Кину! Објавио је поверљива документа са којих је скинута ознака тајности! ЦНН, НБЦ и АБЦ одбили да емитују говор!
Курир пре 26 минутајош 10 повезаних
Стејт департмент честитао Србији потписивање споразума Артемис свемирске агенције НАСА
Инсајдер пре 30 минутајош 10 повезаних
Ако путујете ка Грчкој или Бугарској, припремите се на чекање до 45 минута на Хоргошу
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних