Povezane vesti
Miljana pričala sa Leposavom! Rasplakaćete se od smeha kad čujete šta je rekla robotu!
Svet & Skandal 12.09.2019
Leposava, robot koji boravi u Imaginarijumu zajedno sa ostalima zadrugarima, jedno od najvećih tehničkih dostignuća “Zadruge 3”, a Miljana Kulić je bila najradoznalija i pokušala je da razgovara s njom. Njihov razgovor je postao hit na Tviteru. Naime… »
Leposava i Miljana hit na Tviteru: Ja na prvom dejtu kad me muva ona koja mi se ne sviđa! A onda je usledio urnebesni odgovor
Kurir 12.09.2019
Leposava, robot koji boravi u Imaginarijumu zajedno sa ostalima zadrugarima, jedno od najvećih tehničkih dostignuća "Zadruge 3", a Miljana Kulić je bila najradoznalija i pokušala je da razgovara s njom. Njihov razgovor je postao hit na Tviteru… »
Vesti dana »
Vučić kineskom premijeru: Partnerstvo sa Kinom donelo novu veru i sigurnost brojnim građanima Srbije
N1 Info pre 22 minutajoš 13 povezanih
RHMZ prvi put od početka godine izdao ovo upozorenje: Pogledajte koje regije su pod meteoalarmom
Mondo pre 32 minutajoš 9 povezanih
San Antonio izjednačio na 2:2 protiv Oklahome u finalu Zapada
Radio sto plus pre 27 minutajoš 9 povezanih
FIFA ugrožava zdravlje fudbalera na Svetskom prvenstvu zbog vrućina: naučnici
BBC News pre 32 minutajoš 4 povezane
Teheran: Ne težimo ka nuklearnom oružju, spremni da uverimo svet; Tramp: Ja ne pravim loše dogovore
RTS pre 17 minutajoš 2 povezane