Povezane vesti
Miljana pričala sa Leposavom! Rasplakaćete se od smeha kad čujete šta je rekla robotu!
Svet & Skandal 12.09.2019
Leposava, robot koji boravi u Imaginarijumu zajedno sa ostalima zadrugarima, jedno od najvećih tehničkih dostignuća “Zadruge 3”, a Miljana Kulić je bila najradoznalija i pokušala je da razgovara s njom. Njihov razgovor je postao hit na Tviteru. Naime… »
Leposava i Miljana hit na Tviteru: Ja na prvom dejtu kad me muva ona koja mi se ne sviđa! A onda je usledio urnebesni odgovor
Kurir 12.09.2019
Leposava, robot koji boravi u Imaginarijumu zajedno sa ostalima zadrugarima, jedno od najvećih tehničkih dostignuća "Zadruge 3", a Miljana Kulić je bila najradoznalija i pokušala je da razgovara s njom. Njihov razgovor je postao hit na Tviteru… »
Vesti dana »
Sumnje više nema, Zvezda je potvrdila ono što su svi već znali: Rutinska pobeda nad Partizanom crveno-belima donela novu šampionsku titulu!
Hot sport pre 42 minutajoš 44 povezane
Blagojevićeva klasa i dobri maniri: "Čestitam Zvezdi, koliko god nam se to ne dopadalo, to je realnost"
Sportske.net pre 11 minutajoš 73 povezane
Crvena zvezda razbila Partizan za titulu šampiona Srbije - o spektakularnoj igri Avdića dugo će se pričati
Nova pre 41 minutajoš 36 povezanih
Zelenski optužio Rusiju za nuklearni terorizam na godišnjicu Černobilja
Nova pre 4 satijoš 46 povezanih