Povezane vesti
Svaki dan prvo se interesujem kako su mi unuci: Milorad Dodik poručio da treba imati veliku porodicu i najavio nove mere…
Kurir 12.09.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji prisustvuje humanitarnoj utakmici na gradskom stadionu u Banjaluci, istakao je da je ovo prilika da se ljudi okupe oko divne ideje i da se skrene pažnja na značaj povećanja nataliteta u Republici Srpskoj… »
"Svaki dan moja prva interesovanja su kako su oni": Dodik poručio da treba imati veliku porodicu, da je to jedino važno
Blic 12.09.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji prisustvuje humanitarnoj utakmici na gradskom stadionu u Banjaluci, istakao je da je ovo prilika da se ljudi okupe oko divne ideje i da se skrene pažnja na značaj povećanja nataliteta u Republici Srpskoj… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 21 minutajoš 60 povezanih

Skuplje grejanje od oktobra: Većina toplana u Srbiji povećala cene za predstojeću sezonu
Danas pre 8 satijoš 20 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih

Moćna Turska u finalu: Janis i Grčka deklasirani, Ataman protiv Nemačke za zlato
Dnevnik pre 12 minutajoš 34 povezane