Povezane vesti

Mihajlović: OEBS dobio poziv na izbore, bojkot mi izgleda kao kukavičluk

Mihajlović: OEBS dobio poziv na izbore, bojkot mi izgleda kao kukavičluk

N1 Info 13.09.2019
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je, povodom odluke nekih stranaka opozicije da bojkotuju predstojeće izbore, "da joj sve što je bojkot izgleda kao kukavičluk". Izvor: N1 "Sve što je bojkot meni to izgleda… »
Mihajlović: Bojkot izbora je kukavičluk

Mihajlović: Bojkot izbora je kukavičluk

Danas 13.09.2019
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom odluke nekih stranaka opozicije da bojkotuju predstojeće izbore, „da joj sve što je bojkot izgleda kao kukavičluk“. „Sve što je bojkot meni to izgleda kao… »
Građani hoće rad, a ne kukavičluk opozicije: Mihajlović o najavljenom bojkotu izbora

Građani hoće rad, a ne kukavičluk opozicije: Mihajlović o najavljenom bojkotu izbora

Telegraf 13.09.2019
Imali smo razne komentare kako Srbija nije pozvala OEBS i da će zato doći do bojkota, a onda kada je OEBS javio da je vlada uputila poziv da prati izbore, onda smo opet dobili informaciju da će tzv. opozicija da bojkotuje izbore - kaže Mihajlović… »
Mihajlović: Građani hoće rad, a ne kukavičluk opozicije

Mihajlović: Građani hoće rad, a ne kukavičluk opozicije

RTV 13.09.2019
BEOGRAD - Potpredsednica vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da opozicija pokazuje kukavičluk jer želi bojkot izbora i nakon što je vlada pozvala OEBS da prati izborni proces. Mihajlović je, odgovarajući na pitanja… »

Vesti dana »