Povezane vesti
Mihajlović: OEBS dobio poziv na izbore, bojkot mi izgleda kao kukavičluk
N1 Info 13.09.2019
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je, povodom odluke nekih stranaka opozicije da bojkotuju predstojeće izbore, "da joj sve što je bojkot izgleda kao kukavičluk". Izvor: N1 "Sve što je bojkot meni to… »
Mihajlović: Bojkot izbora je kukavičluk
Danas 13.09.2019
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom odluke nekih stranaka opozicije da bojkotuju predstojeće izbore, „da joj sve što je bojkot izgleda kao kukavičluk“. „Sve što je bojkot meni to… »
Građani hoće rad, a ne kukavičluk opozicije: Mihajlović o najavljenom bojkotu izbora
Telegraf 13.09.2019
Imali smo razne komentare kako Srbija nije pozvala OEBS i da će zato doći do bojkota, a onda kada je OEBS javio da je vlada uputila poziv da prati izbore, onda smo opet dobili informaciju da će tzv. opozicija da bojkotuje izbore - kaže Mihajlović… »
Mihajlović: Građani hoće rad, a ne kukavičluk opozicije
RTV 13.09.2019
BEOGRAD - Potpredsednica vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da opozicija pokazuje kukavičluk jer želi bojkot izbora i nakon što je vlada pozvala OEBS da prati izborni proces. Mihajlović je, odgovarajući na pitanja… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 7 satijoš 2 povezane