Povezane vesti

Kobi Brajant o Jokiću i bogdanoviću: Jedni od mojih omiljenih igrača, obožavam da ih gledam!

Kobi Brajant o Jokiću i bogdanoviću: Jedni od mojih omiljenih igrača, obožavam da ih gledam!

Hot sport 13.09.2019
Sjajne reči jednog od najboljih košarkaša svih vremena o dvojici srpskih reprezentativaca. Posle utakmice polufinala Svetskog kupa između Španije i Australije, pred novinare je izašao legendarni Kobi Brajant, koji se dotakao i srpskih košarkaša… »
Bogdanović i Jokić oduševili jednog od najvećih ikada!

Bogdanović i Jokić oduševili jednog od najvećih ikada!

Sportske.net 13.09.2019
Legendarni as sipao komplimente na račun dvojice srpskih košarkaša. Srbija ovog leta nije mogla do medalje u Kini. Prejaki su za "orlove" bili Argentinci koji su plasmanom u finale pokazali da se radi o vrhunskoj ekipi, ali ako nam je za utehu pobedili… »
Brajant o srpskim asovima: Obožavam Jokića, Bogdanović je neustrašiv

Brajant o srpskim asovima: Obožavam Jokića, Bogdanović je neustrašiv

Večernje novosti 13.09.2019
Nikola je jedan od mojih omiljenih igrača. Uvek donosi prave odluke. Bogdan je dugo jedan od najboljih mladih košarkaša - priča Kobi. OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": KINA DVA produžetka u polufinalnom spektaklu sa Španijom i Australijom u glavnim ulogama… »
"Orlovi" raspametili NBA legendu: Kobi Brajant pred celim svetom priznao: Oduševljavaju me ovi Srbi!

"Orlovi" raspametili NBA legendu: Kobi Brajant pred celim svetom priznao: Oduševljavaju me ovi Srbi!

Sportal blic 13.09.2019
Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Kobi Brajant koji je trenutno promoter Svetskog prvenstva u Kini, oduševljeno je govorio o pojedinim srpskim košarkašima koji su ga oduševili na Mundobasketu, ali i pre toga. "Jokić je jedan od mojih… »
Bogdan i Jokić oduševili Kobija Brajanta, imao je šta da kaže i o porazu Amerikanaca! (video)

Bogdan i Jokić oduševili Kobija Brajanta, imao je šta da kaže i o porazu Amerikanaca! (video)

Telegraf 13.09.2019
Lepe reči legende. Kobi Brajant najveći je promoter Svetskog košarkaškog prvenstva u Kini, a pred završnicu turnira, održao je i veliku konferenciju za medije. - Jokić je jedan od mojih omiljenih igrača, koje volim da gledam. Donosi sjajne odluke… »
Kobi Brajant o Nikoli Jokiću i Bogdanu Bogdanoviću...

Kobi Brajant o Nikoli Jokiću i Bogdanu Bogdanoviću...

Mozzart sport 13.09.2019
Pitanje o selekciji Srbije slavni as je preskočio... Jedan od najboljih igrača u istoriji NBA lige - Kobi Brajant, prisutan je u Kini kao ambasador i zaštitno lice Mundobasketa. On je danas posle prvog polufinalnog susreta Španija - Australija bio na… »

Vesti dana »