Повезане вести
Звезда представила Ван Ла Пару (ФОТО/ВИДЕО)
Вести онлине 13.09.2019
Црвена звезда је у завршници прелазног рока ангажовала крилног нападача Раџива Ван Ла Пару. Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела имао је речи хвале за новог првотимца Ван Ла Пару. – Раџив је прошао све млађе селекције… »
Пун ентузијазма: Ван ла Пара представљен на Маракани, а циљеве које је поставио себи одушевиће звездаше!
Спортал блиц 13.09.2019
Нови фудбалер Црвене звезде Холанђанин Раџив ван ла Пара изјавио је данас да је после три године у Хадерсфилду желео нови изазов у каријери и да је сигуран како је доласком у Београд направио прави избор. - Леп период је остао… »
Ван Ла пара: Дошао сам у Звезду јер ми је требао изазов у каријери! Чуо сам да је ‘дерби’ највећи меч у Србији
Хот спорт 13.09.2019
Црвена звезда је у завршници прелазног рока ангажовала крилног нападача Раџива ван ла Пару. Холанађанин је на промоцији у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ истакао да му је велика част што ће носити црвено-бели дрес, као и да… »
Ван ла Пара: Задивљен сам квалитетом тренинга у Звезди
Моззарт спорт 13.09.2019
Холанђанин представљен на Маракани. Црвена звезда је у завршници прелазног рока ангажовала крилног нападача Раџива ван ла Пару. Холанађанин је на промоцији у медија центру стадиона Рајко Митић истакао да му је велика част што… »
Вести дана »
Претежно облачно, сунчани интервали на југу земље, температура до 12 степени
Глас Зајечара пре 1 сатјош 19 повезаних
Преминула вољена глумица и професорка: Одлазак легендарне Гоце из серије "Грлом у јагоде"
Курир пре 2 сатајош 13 повезаних
Репортерка Н1 из Скопља: Заплењено чак 40 тона марихуане, према последњим незваничним информацијама
Н1 Инфо пре 26 минута
Русија новим нападом наставља зимску кампању против енергетског система Украјине
Слободна Европа пре 41 минутајош 14 повезаних