Повезане вести
Звезда представила Ван Ла Пару (ФОТО/ВИДЕО)
Вести онлине 13.09.2019
Црвена звезда је у завршници прелазног рока ангажовала крилног нападача Раџива Ван Ла Пару. Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела имао је речи хвале за новог првотимца Ван Ла Пару. – Раџив је прошао све млађе селекције… »
Пун ентузијазма: Ван ла Пара представљен на Маракани, а циљеве које је поставио себи одушевиће звездаше!
Спортал блиц 13.09.2019
Нови фудбалер Црвене звезде Холанђанин Раџив ван ла Пара изјавио је данас да је после три године у Хадерсфилду желео нови изазов у каријери и да је сигуран како је доласком у Београд направио прави избор. - Леп период је остао… »
Ван Ла пара: Дошао сам у Звезду јер ми је требао изазов у каријери! Чуо сам да је ‘дерби’ највећи меч у Србији
Хот спорт 13.09.2019
Црвена звезда је у завршници прелазног рока ангажовала крилног нападача Раџива ван ла Пару. Холанађанин је на промоцији у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ истакао да му је велика част што ће носити црвено-бели дрес, као и да… »
Ван ла Пара: Задивљен сам квалитетом тренинга у Звезди
Моззарт спорт 13.09.2019
Холанђанин представљен на Маракани. Црвена звезда је у завршници прелазног рока ангажовала крилног нападача Раџива ван ла Пару. Холанађанин је на промоцији у медија центру стадиона Рајко Митић истакао да му је велика част што… »
Вести дана »

Обележен Дан сећања на српске жртве у Другом светском рату и трагедију у Крагујевцу
РТС пре 1 сатјош 41 повезана

Здравковић: Одлука о обустави руског гаса неповољна за Србију, лоша и за Европску унију
Еуроневс пре 2 сатајош 46 повезаних

Атентатор на словачког премијера Фица осуђен на 21 годину затвора
BBC News пре 4 сатијош 28 повезаних