Повезане вести
Ђоковић: Желим да имам академију и за ново поколење српских тенисера
Вести онлине 13.09.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и о проблемима са повредом и плановима за будућност у разговору за Си-Ен-Би-Си (ЦНБЦ). Новак Ђоковић је открио колико му значи да престигне Рафаела Надала и Роџера Федерера по броју освојених… »
Новак Ђоковић: Породица и деца су ми много важнији од рекорда
Хот спорт 13.09.2019
Најбољи светски тенисер дао је интервју за амерички ‘ЦНБС’ и говорио о томе да су му породица и здравље много важнији од резултата и рекорда. Новак Ђоковић је пуно причао са супругом и људима који су му блиски, а многи су то… »
Ђоковић запретио: "бићу потпуно искрен и отворен", па све сасуо у лице! "Много сам причао са супругом око свега, рекорд ми…
Спортал блиц 13.09.2019
Новак Ђоковић је веома отворено говорио о позним тениским данима и сада већ чувеној трци три најбоља играча на планети у којој су сем њега Рафаел Надал и Роџер Федерер. Реч је о надметању ко ће из вероватно најбољег тениског… »
Новак најавио крај?
Спортске.нет 13.09.2019
Није тенис све на свету, тврди српски тенисер. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић отворено је разговарао о својој будућности у интервјуу за ЦНБЦ у којем је можда и најавио крај каријере у блиској будућности. Србин се тренутно… »
Вести дана »

Фудбалер Звезде претучен, Арнаутовић истрчао из свлачионице: Скандал на Кипру због којег је Милојевић бесан
Мондо пре 33 минутајош 18 повезаних

Соренсен: Пажљиво сам саслушао саговорнике у Београду и нагласио значај нормализације
Данас пре 1 сатјош 2 повезане

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана