Povezane vesti

Đoković: Želim da imam akademiju i za novo pokolenje srpskih tenisera

Đoković: Želim da imam akademiju i za novo pokolenje srpskih tenisera

Vesti online 13.09.2019
Najbolji teniser sveta Novak Đoković i o problemima sa povredom i planovima za budućnost u razgovoru za Si-En-Bi-Si (CNBC). Novak Đoković je otkrio koliko mu znači da prestigne Rafaela Nadala i Rodžera Federera po broju osvojenih Grend slemova… »
Novak Đoković: Porodica i deca su mi mnogo važniji od rekorda

Novak Đoković: Porodica i deca su mi mnogo važniji od rekorda

Hot sport 13.09.2019
Najbolji svetski teniser dao je intervju za američki ‘CNBS’ i govorio o tome da su mu porodica i zdravlje mnogo važniji od rezultata i rekorda. Novak Đoković je puno pričao sa suprugom i ljudima koji su mu bliski, a mnogi su to protumačili da… »
Đoković zapretio: "biću potpuno iskren i otvoren", pa sve sasuo u lice! "Mnogo sam pričao sa suprugom oko svega, rekord mi…

Đoković zapretio: "biću potpuno iskren i otvoren", pa sve sasuo u lice! "Mnogo sam pričao sa suprugom oko svega, rekord mi…

Sportal blic 13.09.2019
Novak Đoković je veoma otvoreno govorio o poznim teniskim danima i sada već čuvenoj trci tri najbolja igrača na planeti u kojoj su sem njega Rafael Nadal i Rodžer Federer. Reč je o nadmetanju ko će iz verovatno najboljeg teniskog trougla ikada… »
Novak najavio kraj?

Novak najavio kraj?

Sportske.net 13.09.2019
Nije tenis sve na svetu, tvrdi srpski teniser. Najbolji teniser sveta Novak Đoković otvoreno je razgovarao o svojoj budućnosti u intervjuu za CNBC u kojem je možda i najavio kraj karijere u bliskoj budućnosti. Srbin se trenutno oporavlja od povrede… »

Vesti dana »