Повезане вести

Лалатовић направио нови скандал Ружне сцене на "Чаиру", тренер Војводине навијачима претио клањем (видео)

Лалатовић направио нови скандал Ружне сцене на "Чаиру", тренер Војводине навијачима претио клањем (видео)

Вечерње новости 13.09.2019
Мучне сцене на нишком стадиону „Чаир”, у дерби мечу осмог кола Супер лиге Раднички – Војводина. Мучне сцене на нишком стадиону „Чаир”, у дерби мечу осмог кола Супер лиге Раднички– Војводина. Опет у центру пажње скандал мајстор… »
Лалатовић - Дневник увреда и реакција

Лалатовић - Дневник увреда и реакција

Спортске.нет 13.09.2019
Некадашњи фудбалер Црвене звезде се не либи да искаже своје мишљење, чак и када то пређе границу доброг укуса... Кад је фрка у Суперлиги, ту је и - Ненад Лалатовић. Тренер Војводине је и вечерас у Нишу показао свој темперамент… »
Лалатовић претио клањем: Ево шта о томе каже Косановић – ‘Срамота ме је…’ (видео)

Лалатовић претио клањем: Ево шта о томе каже Косановић – ‘Срамота ме је…’ (видео)

Хот спорт 13.09.2019
Још један скандал у низу приредио је Ненад Лалатовић. Овог пута у дуелу Радничког и Војводине, чији је тренер. Све је почело сукобом између Лалатовића и Милорада Косановића на клупи око једне судијске одлуке на терену. Након тога… »
Косановић о сукобу с Лалатовићем: Неки се најмање понашају као спортисти, мало ме је срамота

Косановић о сукобу с Лалатовићем: Неки се најмање понашају као спортисти, мало ме је срамота

Моззарт спорт 13.09.2019
Искусни стручњак не разуме поступке млађег колеге. Војводина је победила Раднички у Нишу на отварању осмог кола Суперлиге, али је дерби остао у сенци сукоба после којих је искључен тренер гостију Ненад Лалатовић. Кормилар… »
Војводини победа на Чаиру, Лалатовић опет у центру пажње (ВИДЕО)

Војводини победа на Чаиру, Лалатовић опет у центру пажње (ВИДЕО)

Вести онлине 13.09.2019
Новосадски „црвено-бели“ савладали Раднички с 2:1, њихов тренер, бивши стратег Нишлија, ожучено се расправљао с неким на трибини. У првом полувремену било је 1:1, а голове су дали водећи стрелци Суперлиге Србије. Стефан… »
СЛС: Велика победа Војводине у Нишу, еврогол Деветка решио дерби! (видео)

СЛС: Велика победа Војводине у Нишу, еврогол Деветка решио дерби! (видео)

Хот спорт 13.09.2019
Фудбалери Војводине остварили су значајан тријумф против Радничког у Нишу резултатом 2:1 (1:1). Повратак Ненада Лалатовића у Ниш изазвао је нову буру сам по себи, а млади стручњак на клупи Војводине потрудио се да направи нови… »
ЛСЛ - Воша славила у Нишу, Лалатовић поново имао свој шоу, пале и претње смрћу!

ЛСЛ - Воша славила у Нишу, Лалатовић поново имао свој шоу, пале и претње смрћу!

Спортске.нет 13.09.2019
Зарадио искључење, нимало пријатан призор... У дербију 8. кола Линглонг Суперлиге Србије, фудбалери Војводине остварили су победу у Нишу где је поражен Раднички са 2:1. Врло динамичну игру смо видели од стране обе екипе у првом… »
Деветак „бомбом” са 25 метара срушио Раднички у Нишу

Деветак „бомбом” са 25 метара срушио Раднички у Нишу

Спортски журнал 13.09.2019
У првом мечу осмог кола Супер лиге Србије Војводина је на „Чаиру” славила против Радничког. Војводина је Радничком нанела други узастопни пораз. Нишлије су погнуте главе напустили стадион Чукаричког на Бановом брду пре… »
Воша носи цео плен са Чаира уз испад Лалатовића

Воша носи цео плен са Чаира уз испад Лалатовића

Н1 Инфо 13.09.2019
Војводина је славила на гостовању Радничком у Нишу 2:1, а меч је обележило искључење тренера Ненада Лалатовића. Раднички је на домаћем терену повео већ у деветом минуту и то преко Стефана Михајловића. Војводина је ипак… »
Косановић: Због неких ми је жао и мало ме је срамота

Косановић: Због неких ми је жао и мало ме је срамота

Спортски журнал 13.09.2019
Тренер Нишлија Милорад Косановић сматра да на Чаиру није победио бољи тим, односно да су Новосађани имали много среће. – Имали смо несрећу да примимо други гол практично из ничега. Они су једну шансу коју су имали у првом… »
Скандалозан испад Лалатовића у Нишу

Скандалозан испад Лалатовића у Нишу

Н1 Инфо 13.09.2019
Ружне сцене виђене су у петак увече на стадиону Чаир у Нишу, а у главној улози био је тренер Војводине Ненад Лалатовић. Доскорашњем тренеру Нишлија тешко је пало искључење на старту другог полувремена, а претходно је на крају… »
Лалатовић искључен, у конфликту са Косановићем, па са публиком

Лалатовић искључен, у конфликту са Косановићем, па са публиком

Моззарт спорт 13.09.2019
Тренер Војводине послат у свлачионицу на полувремену. Био је у Крушевцу, па се после закачио са Крушевљанима. Био је у Радничком, па се данас закачио с Нишлијама. Ненад Лалатовић је поново имао свој шоу на терену, због којег је… »
Бурно у Нишу: Жесток сукоб Косановића и Лалатовића, па је пало искључење и ‘шоу’ добро познатог лица на ‘Чаиру’! (видео)…

Бурно у Нишу: Жесток сукоб Косановића и Лалатовића, па је пало искључење и ‘шоу’ добро познатог лица на ‘Чаиру’! (видео)…

Хот спорт 13.09.2019
После првих 45 минута дербија 8. кола Суперлиге на ‘Чаиру’, резултат између Радничког и Војводине је 1:1. У финишу првог полувремена дошло је до сукоба између Милорада Косановића и Ненада Лалатовића, двојице тренера, који су ушли… »
Лалатовић направио нови велики скандал: Ружне сцене на "Чаиру", тренер Војводине неприлично гестикулирао и претио клањем…

Лалатовић направио нови велики скандал: Ружне сцене на "Чаиру", тренер Војводине неприлично гестикулирао и претио клањем…

Спортал блиц 13.09.2019
Сада већ традиционално, а готово увек дође до инцидената када Ненад Лалатовић гостује екипама које је некада водио. Тако је и у петак у Нишу на мечу домаћег Радничког и Војводине. Прилично експлозивног расположења био је… »

Вести дана »