Povezane vesti
Voditeljka Adriana Čortan nedavno se hvalila druženjem sa Viktorijom Bekam, a sad je na parti došla sa mužem biznismenom i…
Blic 14.09.2019
Atraktivna voditeljka Adriana Čortan pre godinu dana stala je na "ludi kamen" sa izabranikom, biznismenom Nemanjom Simićem, nakon njihovog višegodišnjeg zabavljanja. Adriana, koja se nedavno hvalila druženjem sa Viktorijom Bekam (o čemu možete… »
Adriana Čortan šeta pravog frajera: Svaka žena će zavideti voditeljki kada vidi njenog muža! (foto)
Kurir 14.09.2019
Adriana Čortan bila je u dogogodišnjoj vezi sa Nemanjom za kog se udala, a mnogi komentarišu koliko njen izabranik dobro izgleda. Voditeljka je objavila fotografiju sa mužem na Instagramu i "pokupila" brojne lajkove, ali i pozitivne komentare. Adriana… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 28 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 51 minutajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana