Povezane vesti
Bilo bi mi lakše da nije: Ćerka Snežane Dakić priznala kako podnosi što joj je majka popularna, jednu stvar ipak voli!
Kurir 14.09.2019
Snežana Dakić ima ćerku Lauru iz braka sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a njena mezimica priznala je kako se oseća što joj je majka poznata ličnost. Laura ima 13 godina, a otkrila je kako podnosi popularnost svoje majke Snežane. "Baš sam… »
Svi pričaju o detalju iz kijinog stana: Kockareva šta god uradi napravi bum, a sada je u pitanju ovo!
Kurir 14.09.2019
Kristina Kija Kockar pokazala je novi detalj u svom domu o kom mnogi pričaju. Ona je na Instagramu podelila novi predmet u stanu, a u pitanju je sat na kom se nalaze poređane viljuške i kašike. Pevačica je priznala kako stan uređuje po svojoj meri… »
Sneža nijednu priliku nije propustila tokom lude žurke: Prvo bacila oko na Uroša, a onda prišla bratu poznate rijaliti…
Kurir 14.09.2019
Snežana Jovičić na žurki se ponašala veoma slobodno, pa je tako prilazila takmičarima koji joj se dopadaju. Privi je bio Uroš Andrejić od kog se nije odvajala, pa mu se i požalila. "Nisam lepo spavala celu noć, imam ženskih problema, pa sam sva… »
Ušla trudna u rijaliti, a SAD se sve vidi: Đina se zaigrala na žurki, pa pokazala ovaj detalj na sebi! (Foto)
Kurir 14.09.2019
Anđelina Marjanović ušla je u rijaliti, iako je u drugom stanju i to sa dečkom Đorđem Tomićem. Tokom žurke, jasno se video njen trudnički stomak, kog ovaj par zove "krofnica". Njih dvoje imali su turbulentnu vezu, a sada su nikad bliži i jedva… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 4 satijoš 8 povezanih
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 5 satijoš 1 povezana