Повезане вести
Било би ми лакше да није: Ћерка Снежане Дакић признала како подноси што јој је мајка популарна, једну ствар ипак воли!
Курир 14.09.2019
Снежана Дакић има ћерку Лауру из брака са бизнисменом Владимиром Микићем, а њена мезимица признала је како се осећа што јој је мајка позната личност. Лаура има 13 година, а открила је како подноси популарност своје мајке… »
Снежа ниједну прилику није пропустила током луде журке: Прво бацила око на Уроша, а онда пришла брату познате ријалити…
Курир 14.09.2019
Снежана Јовичић на журки се понашала веома слободно, па је тако прилазила такмичарима који јој се допадају. Приви је био Урош Андрејић од ког се није одвајала, па му се и пожалила. "Нисам лепо спавала целу ноћ, имам женских… »
Сви причају о детаљу из кијиног стана: Коцкарева шта год уради направи бум, а сада је у питању ово!
Курир 14.09.2019
Кристина Кија Коцкар показала је нови детаљ у свом дому о ком многи причају. Она је на Инстаграму поделила нови предмет у стану, а у питању је сат на ком се налазе поређане виљушке и кашике. Певачица је признала како стан… »
Ушла трудна у ријалити, а САД се све види: Ђина се заиграла на журки, па показала овај детаљ на себи! (Фото)
Курир 14.09.2019
Анђелина Марјановић ушла је у ријалити, иако је у другом стању и то са дечком Ђорђем Томићем. Током журке, јасно се видео њен труднички стомак, ког овај пар зове "крофница". Њих двоје имали су турбулентну везу, а сада су никад… »
Вести дана »
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ: Нетањаху: Акције Хезболаха прете да сруше примирје Израела и Либана; Трамп: Пуцњава ме неће одвратити од рата са Ираном
РТВ пре 44 минутајош 127 повезаних
Звезда опет разбила Партизан и освојила 9. титулу у низу: Први пут у веку победила у сва три вечита дербија
Мондо пре 1 сатјош 38 повезаних
Како су грађани Југославије тек петог дана упозорени на нуклеарну катастрофу у Чернобиљу
Б92 пре 1 сатјош 46 повезаних
Нови ДСС: Опозиција на изборе да изађе у једном фронту а три колоне; Монархисти-ПОКС: Нема услова за изборе
РТС пре 3 сатајош 19 повезаних