Повезане вести

"Пусти ме, не могу да дишем": Снимак малтретирања путнице без карте у Крагујевцу довео до хапшења радника обезбеђења (видео)…

"Пусти ме, не могу да дишем": Снимак малтретирања путнице без карте у Крагујевцу довео до хапшења радника обезбеђења (видео)…

Блиц 14.09.2019
Полиција у Крагујевцу ухапсила је М. Т. (65) из Крагујевца, због сумње да је извршио кривично дело злостављање и мучење, саопштио је данас МУП. Он се терети да је као радник физичко - техничког обезбеђења, на аутобуској… »
Ухапшен радник обезбеђења на аутобуској у Крагујевцу, шутирао путницу

Ухапшен радник обезбеђења на аутобуској у Крагујевцу, шутирао путницу

Н1 Инфо 14.09.2019
Полиција је ухапсила 65-годишњег М.Т, радника физичко-техничког обезбеђења на аутобуској станици у Крагујевцу, јер је, после краће расправе, 31-годишњој путници из Београда уврнуо руку и ногом задао више удараца. Полиција је… »
Пусти ме, не могу да дишем! Испливао шок снимак са аутобуске станице у Крагујевцу: Ухапшен радник обезбеђења, уврнуо жени…

Пусти ме, не могу да дишем! Испливао шок снимак са аутобуске станице у Крагујевцу: Ухапшен радник обезбеђења, уврнуо жени…

Курир 14.09.2019
Радник обезбеђења М. Т. (65) на аутобуској станици у Крагујевцу ухапшен је јер је уврнуо руку и шутирао жену (31), а сада је појавио снимак наводног мучења. На снимку се види како радник држи жену која лежи на поду. Виев тхис… »
Крагујевац :Приведен мушкарац због шутирања жене

Крагујевац :Приведен мушкарац због шутирања жене

ИндексОнлине 14.09.2019
КРАГУЈЕВАЦ – Полиција у Крагујевцу ухапсила је М. Т. (65) из Крагујевца, због сумње да је извршио кривично дело злостављање и мучење, саопштио је данас МУП. Он се терети да је као радник физичко – техничког обезбеђења, на… »

Вести дана »