Povezane vesti
"Nije meni dule izazov": Andrea Trinkijeri još u šoku: Baš mi je žao! Navijao sam, ozbiljno sam navijao za Srbiju
Sportal blic 14.09.2019
Andrea Trinkijeri nije običan čovek. Nije običan trener. Ako biste seli sa njim i popričali o tome da li napolju pada kiša ili greje sunce, bilo bi vam zanimljivo. Jednostavno, takva je ličnost, širokog obrazovanja i pogleda, po čemu malo podseća i na… »
Intervju - Andrea Trinkijeri: Nije meni Dule izazov, Dule je master
Mozzart sport 14.09.2019
“Pravo da ti kažem, kada kuvam špagete imam čarobni štapić. Ali za košarku nema čuda, samo znoj i krv”, kaže trener Partizana u razgovoru za naš sajt. Andrea Trinkijeri nije običan čovek. Nije običan trener. Ako biste seli sa njim i popričali o tome da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 33 povezane
Tužilac Vujičić na skupu podrške: Do paljenja automobila došlo u sadejstvu sa medijskim progonom koji traje više od 10 dana
Nedeljnik pre 21 minutajoš 39 povezanih
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
"Andrej ostavio posao zbog plivanja": Silađi u programu uživo otkrio šta je Barna prošao u Americi
Mondo pre 25 minutajoš 36 povezanih
Vlada: Danas bilo aktivno 40 požara, svi lokalizovani sem na Stolovima i u Deliblatskoj
Nedeljnik pre 41 minutajoš 19 povezanih