Povezane vesti
EP za odbojkaše: Srbija sutra sa Slovačkom
Dnevnik 14.09.2019
Maksimalnom pobedom nad jakom Nemačkom su odbojkaši Srbije započeli Evropsko prvenstvo i napravila veliki korak ka plasmanu u drugi krug. Važnost trijumfa nad pancerima se ogleda i u činjenici da je taj meč proglašen za derbi B grupe i da će… »
Derbi u Briselu: Nemci vidaju rane posle debakla od Srbije
Mozzart sport 14.09.2019
Trećeg dana Evropskog prvenstva za odbojkaše najzanimljiviji meč igra se u prestonici Belgije koji bi mogao da odluči o drugoj poziicji u Grupi B. Favoriti za najviši plasman Francuska i Rusija imaju lak posao u subotnjim utakmicama. Subota je slobodan… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu prognozu: Evo kada prestaje kiša, stiže razvedravanje, poznato kakvo će biti vreme za vikend
NIN pre 17 minutajoš 25 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 7 minutajoš 34 povezane
Strašno! Zemljotersi u Venecueli ubili gotovo sve zvaničnike jedne savezne države!
Telegraf pre 47 minutajoš 15 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 52 minutajoš 98 povezanih
Podignuta optužnica protiv četiri osobe zbog pokušaja ubistva učenika: Tukli ga čekićem i metalnom šipkom tokom školskog odmora
Nova pre 27 minutajoš 12 povezanih