Повезане вести
Марковић: Биће то још много боље
Вечерње новости 15.09.2019
ребаће ми још мало времена да се вратим у форму, али све је то спорт, фудбал, живот, идемо даље - поручио је Лазар. ПОВРАТАК и одмах гол! Лазар Марковић вероватно је прижељкивао сценарио да на свом другом "дебију" за црно-беле… »
"Нервирао сам се на: Клупи!" Лазар Марковић једва дочекао да уђе у игру, али говорио и пакленом распореду Партизана: Да видимо…
Спортал блиц 15.09.2019
У утакмици 8. кола Суперлиге Србије црно-бели су савладали екипу Пролетера резултатом 3:0 (0:0). У стрелце су се уписали Зоран Тошић, Садик Умар као и Лазар Марковић којем је ово повратнички деби међу црно-беле. Марковић је… »
Маркец желео у аутобус по сваку цену, ево шта каже о "дебију" у црно-белом дресу!
Спортске.нет 15.09.2019
Дете Партизана се вратило кући. Фудбалер Партизана Лазар Марковић рекао је данас да је једва чекао да крене на утакмицу са Пролетером, да је задовољан због постигнутог гола и најавио је још боље игре. "Знао сам да нисам међу… »
‘Маркец’ после првенца и овација: Биће то још много боље!
Хот спорт 15.09.2019
У утакмици осмог кола Суперлиге Србије фудбалери Партизана су савладали екипу Пролетера резултатом 3:0 (0:0). У стрелце су се уписали Зоран Тошић, Умар Садик, као и Лазар Марковић којем је ово повратнички деби међу црно-беле. –… »
Крај: Пролетер-Партизан 0:3
Вечерње новости 15.09.2019
Црно-бели у Новом Саду захваљујући одличној игри у другом полувремену дошли до три бода. Сјајна увертира за Лигу Европе. Пре окршаја са АЗ Алкмаром Партизан је забележио победу у домаћем шампионату. У Новом Саду су црно-бели… »
Три гола за три бода: Партизан у Новом Саду савладао Пролетер
Вечерње новости 14.09.2019
Црно-бели су направили одличну увертиру за старт Лиге Европе и утакмицу против АЗ Алкмара. На "Карађорђу" су савладали Пролетер. ПАРТИЗАН је вечерас славио на “Карађорђу”. Изабраници тренера Саве Милошевића су “тројком” у мрежи… »
Сигурна победа Партизана: Црно-бели у другом полувремену до три бода! Стрелац и Марковић!
Спортал блиц 14.09.2019
У осмом колу Суперлиге. Партизан је успешно прешао преко гостовања Пролетеру. Црно-бели су головима у другом полувремену победили резултатом 3:0. Првенац по повратку у београдски клуб постигао је Лазар Марковић. И поред… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 16 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана