Povezane vesti
Održana Parada, premijerka Srbije dočekana pitanjem 'kako je živeti s povlasticama'
Slobodna Evropa 15.09.2019
"Ne odričem se svoga grada i voleo bih da se moj grad ne odriče mene. Voleo bih da poručim dečku da se ne odričem njega i voleo bih roditelje, ako gledaju, da zamolim da se oni ne odriču mene", poruka je Đorđa Živića iz Novog Sada sa Parade ponosa u… »
Završena šetnja, počela žurka u parku Manjež
Novi magazin 15.09.2019
Učesnici Parade ponosa u Beogradu stigli su večeras u park Manjež gde je posle šetnje centralnim gradskim ulicama počela žurka. Tokom šetnje nije bilo incidenata sem napete situacije i dobacivanja na raskrsnici Takovske ulice i Bulevara kralja Aleksandra… »
Kraljica Prajda: Niko nije slobodan dok nismo svi
Novi magazin 15.09.2019
Jedna od kraljica Parade ponosa u Beogradu, Vlađana, izjavila je danas da se mišljenje sredine o LGBT zajednici ne menja zakonima, već delovanjem svakog pojedinca. Ona je učesnicima Parade ponosa ispred Skupštine Beograda kazala da predstavnici LGBT… »
Beograd se danas „Ne odriče“, Prajd kreće sa Slavije
Danas 15.09.2019
Beogradska Parada ponosa biće održana danas sa početkom u 17 časova na trgu Slavija, a učesnici će ove godine, pod parolom „Ne odričem se“, šetati do najvažnijih institucija u zemlji i ukazati na potrebu rešavanja problema pripadnika LGBT+ zajednice u… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode danas i sutra, narandžasti meteo-alarm
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih

Novi snažan zemljotres pogodio ruska Kurilska ostrva, moguć cunami
Politika pre 15 minutajoš 12 povezanih

(Video) Ukrajinici žestoko napali Rusiju! Masovni udari širom zemlje, gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi
Blic pre 5 minutajoš 8 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
RTS pre 5 minutajoš 8 povezanih

Špic letnje sezone: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih