Povezane vesti
Izložba "Ja je neko drugi" Gordane Kuč od ponedeljka u Likovnom salonu KCNS
Radio 021 15.09.2019
Izložba "Ja je neko drugi" Gordane Kuč iz Crne Gore biće otvorena u ponedeljak, 16. septembra u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada. U pitanju je deo festivala Dunavski dijalozi pod nazivom "Dunav +". "Umetnica Gordana Kuč u seriji radova 'Ja je… »
Izložba Bojana Stojčića "Past perfect continuous" od ponedeljka u Malom likovnom salonu
Radio 021 15.09.2019
Izložba Bojana Stojčića "Past perfect continuous" biće otvorena u ponedeljak, 16. septembra u Malom likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada. U pitanju je deo festivala Dunavski dijalozi, pod nazivom "Dunav +", u kome učestvuju umetnci podunavskog… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Više eksplozija odjeknulo u oblasti Persijskog zaliva; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 8 minutajoš 44 povezane
Uhapšena dvojica muškaraca nakon drame u Prokuplju: prvo se potukli, pa jedan potegao pištolj i pucao drugome u glavu (video)
Blic pre 43 minutajoš 112 povezane
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 4 satijoš 37 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 9 satijoš 10 povezanih
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 33 povezane