Повезане вести
Скариоло: Кошарка нас је наградила
Вести онлине 15.09.2019
Селектор кошаркашке репрезентације Шпаније рекао је после освајања Светског првенства и велике победе над Аргентином да је поносан на своје играче. Шпанија је у финалу Мундобаскета надиграла Аргентину 95:75 и тако стигла до… »
"Нисмо изгубили злато, освојили смо сребро"
Н1 Инфо 15.09.2019
Селектор кошаркашке репрезентације Аргентине Серхио Ернандес изјавио је после пораза од Шпаније у финалу Светског првенства да је поносан на своје играче. Гауочоси нису успели да освоје светску титулу, Фурија је била убедљива у… »
Херој Шпаније Рубио: Играли смо против јачих и талентованијих од нас, победило је највеће срце
Моззарт спорт 15.09.2019
„Изгубио сам мајку пре три године, она ме је гурала да покажем оно најбоље увек и ово је медаља за њу. Нико ме на свету није волео више од ње. И даље ме гура напред сваког дана. Осећам то, иако није ту са мном. Због ње идем… »
Селектор Аргентине: Нисмо ништа изгубили, за мене су моји играчи најбољи на свету
Моззарт спорт 15.09.2019
„Нико пре турнира није ставио новац на нас, али ми смо на крају играли финале“, додаје Николас Лапровитола. (Од специјалног извештача МОЗЗАРТ Спорта из Пекинга) Кошаркашка репрезентација Аргентине је нови вицешампион света и тај… »
Најбољи најомраженији тим на свету
РТС 15.09.2019
Шпанија је шампион света у кошарци. У финалу је убедљиво савладала Аргентину (95:75) у дуелу једине две екипе које су савладале Србију у Кини. "Орлови" са петог места гледали како се Рубију, Гасолу, Љуљу, Фернандезу и екипи… »
Најбоља европска репрезентација трећег миленијума! Страшна Фурија је првак света
Моззарт спорт 15.09.2019
Не може им нико ништа, јачи су од судбине! Аргентина се предала већ у првом полувремену, Шпанија лакшим путем до трона. (Од специјалног извештача МОЗЗАРТ Спорта из Пекинга) Планета има новог владара! И нису то ни Србија, ни… »
Вести дана »
"Од Србије се тражи да то реши како зна и уме": Да ли је национализација НИС једино решење једначине са више непознатих
Еуроневс пре 2 сатајош 32 повезане
Усвојени закони о нафти, гасу и о обавезним резервама деривата нафте и природног гаса
Екапија пре 1 сатјош 54 повезане
Ненајављена делегација Министарства културе у Заводу и чепркање по серверима: Брисање Генералштаба из регистра?
Машина пре 1 сатјош 44 повезане