Povezane vesti
Dodik: Deklaracija SDA ugrožava stabilnost u regionu
RTV 15.09.2019
BANJALUKA - Programska deklaracija SDA, koja predviđa uspostavljanje "republike BiH" i ukidanje entiteta, ugrožava stabilnost u celom regionu, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. Dodik je poručio da nikakva "republika BiH" nije… »
Dodik: Deklaracija SDA ugrožava stabilnost u regionu
Politika 15.09.2019
BANjALUKA - Programska deklaracija SDA, koja predviđa uspostavljanje „republike BiH” i ukidanje entiteta, ugrožava stabilnost u celom regionu, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. Dodik je poručio da nikakva „republika BiH” nije… »
“SDA poziva na sukobe” Dodik oštro reagovao na najnoviji potez najveće bošnjačke stranke u BiH
Blic 14.09.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da je Programska deklaracija SDA koja predviđa “republiku BiH” rezolucija muslimanskog naroda u BiH i da poziva na sukobe. Dodik je rekao da je deklaracija antiustavna, antidejtonska, da poziva na… »
Vesti dana »
Reakcije zbog hapšenja na Srba na Kosovu: Svečlja kaže da je Srbija počinila genocid; Marko Jakšić da Kurti želi da se svaki Srbin oseća nesigurno
Insajder pre 2 satajoš 38 povezanih
"Ako hoće da me vidi, neka dođe u Moskvu" Tramp razgovarao sa Putinom i Zelenskim: Nakon rođendanske čestitke, usledile žestoke teme
Blic pre 49 minutajoš 26 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 9 satijoš 5 povezanih
Automobili zaglavljeni u tunelu usred oluje! Nevreme napravilo haos u Vojvodini, grad i pljusak paralisali ulice: RHMZ upozorava na nepogode! (FOTO, VIDEO)
Kurir pre 4 minutajoš 85 povezanih
U sudaru katamarana i jedrilice kod Splitskih vrata poginule tri osobe, za jednom se traga
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih