Povezane vesti
Srpski jezik ne sme postati žrtva engleskog
Politika 16.09.2019
Najstarija kulturna manifestacija u našoj zemlji, 86. Vukov sabor u Tršiću završen je posle sedam dana uz poruku da se snaga jednog naroda meri time u kojoj meri čuva svoju kulturu, jezik i pismo. „Svako prostiranje prepoznatljivih ideja ovog… »
Kusturica održao besedu u Tršiću: Vukov jezik postaje žrtva engleskog!
Kurir 16.09.2019
On može da bude žrtva novog vremena, ali ono što je meni važno jeste da mi imamo pisce koji dobro pišu i koji uvek bivaju važniji za budućnost od onoga hejtovanja. Na otvorenoj pozornici kraj Žeravije u Tršiću, kod Loznice, rodnom selu reformatora… »
Vesti dana »
Upozorenje analitičara: Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog cene nafte
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 49 minutajoš 25 povezanih
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 39 minutajoš 72 povezane
BLOG UŽIVO: Nafta ponovo dostigla cenu od 100 dolara po barelu, Pezeškijan traži reparacije za okončanje rata (FOTO)
Insajder pre 34 minutajoš 66 povezanih
Prvo obraćanje novog vrhovnog vođe Irana: Zločin protiv čovečnosti i protiv dece neće biti ignorisani
Euronews pre 1 satjoš 51 povezana