Повезане вести
Ђоковић: За две недеље бићу на терену
Дневник 16.09.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да се осећа боље и очекује да се ускоро врати на терен. Он је са супругом Јеленом на Копаонику отворио Камп пријатељства за децу Другаријаду на коме ће учествовати више од 130… »
Ђоковић: Волео бих да кажем кад се враћам, али не знам тачно
Моззарт спорт 16.09.2019
"У идеалном сценарију то је турнир у Токију, али...", загонетан је Новак. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић открио је када би могао да се врати на терен. Подсетимо, Србин је морао да пре времена да заврши такмичење на УС… »
Новак се поново огласио, када се враћа на терен?
Спортске.нет 16.09.2019
Да ли ће Новак учествовати на турниру у Токију? Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић тренутно се налази на Копаонику, а у разговору за Радио телевизију Србије говорио је о времену када се очекује његов повратак. Као што већ… »
Новак је у Србији, обожаватељи се сликали са њим у Београду (ФОТО)
Вести онлине 16.09.2019
Најбољи светски тенисер решио је да део одмора проведе у родном граду. Новак Ђоковић предао је меч четвртог кола Ју Ес опена Стену Вавринки па се спекулише кад би могао поново да истрчи на терен. Једино чему се Новак и његов… »
Новак Ђоковић у Београду! Најбољи тенисер света остаје баш дуго у Србији
Спортал блиц 16.09.2019
Новак Ђоковић је дошао у Београд! После повлачења у 4. колу УС Опена због повреде рамена, најбољи тенисер света је из Њујорка најпре отишао на мини одмор, а онда је у недељу дошао у родни град. Његова посета Србији трајаће… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро