Povezane vesti
Teško povređen biciklista u Vranjskoj Banji: Deku (72) pokosila kola, hitno prebačen u Klinički centar Niš
Kurir 16.09.2019
Sedamdesetdvogodišnji muškarac koji je upravljao biciklom zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak u Vranjskoj Banji na raskrsnici Radničke i ulice 7. jula u toj opštini, saopštila je PU Vranje. Prema navodima… »
Pokosio pešaka u vranjskoj banji, pa pobegao: Ostavio teško povređenog muškarca na zemlji, policija traga za njim
Kurir 16.09.2019
U selu Klisurica na području Gradske opštine Vranjska Banja u subotu se dogodila saobraćajna nezgoda, obaranje pešaka, koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, saopštila je policija. U kasnim večernjim satima oboren je muškarac, a vozač koji… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 50 minutajoš 45 povezanih

SNS za danas najavila skupove u 50 mesta širom Srbije: "Očekujemo više od 20.000 ljudi"
NIN pre 24 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Lazić se oprostio od zvezde: Doskorašnji kapiten se posebno zahvalio dvojici ljudi!
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih