Povezane vesti
Kiki nema dečka, ali je njega izbacila iz kreveta: Takmičarka priznala da voli muškarce, a jedan je već bacio oko na nju?!
Kurir 16.09.2019
Kristijan Nikolić Kiki šokirao je sve kada je priznao da je muškarac u pogrešnom telu i zahtevao da mu se ljudi obraćaju u ženskom rodu. Kiki se odmah snašla i bez imalo stida izbacila iz kreveta svog cimera Dimitrija, takođe novog takmičara. Izgleda da… »
Boravila sam u svratištu, a 20 godina sam živela u pogrešnom telu: Kiki iznela intimne detalje, a evo da li voli muškarce ili…
Kurir 16.09.2019
Kristijan Nikolić Kiki ušao je u rijaliti i iznenadio sve u vili kada je rekao da ga svi oslovljavaju kao žensko. Ona je na samom početku razgovora bila ljuta kada je prozvali kao muškarca, pa je ispravila našu novinarku. "Moje pravo ime je Kristijan… »
Vesti dana »
U požaru u magacinu kurirske službe u Industrijskoj zoni povređene dve mlade osobe (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 31 povezana
Požar u Deliblatskoj peščari i dalje aktivan, situacija značajno mirnija; Na gašenju vatre na Stolovima ponovo angažovan helikopter
RTV pre 23 minutajoš 25 povezanih
RHMZ UPOZORAVA: Do kraja avgusta maksimalne temperature do 35 stepeni!
Šabačke novosti pre 33 minutajoš 23 povezane
RTS: Preminula devojčica koja je povređena u saobraćajnoj nesreći u Kraljevu
N1 Info pre 3 minutajoš 20 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije danas nastavljaju raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih