Povezane vesti
Kiki nema dečka, ali je njega izbacila iz kreveta: Takmičarka priznala da voli muškarce, a jedan je već bacio oko na nju?!
Kurir 16.09.2019
Kristijan Nikolić Kiki šokirao je sve kada je priznao da je muškarac u pogrešnom telu i zahtevao da mu se ljudi obraćaju u ženskom rodu. Kiki se odmah snašla i bez imalo stida izbacila iz kreveta svog cimera Dimitrija, takođe novog takmičara… »
Boravila sam u svratištu, a 20 godina sam živela u pogrešnom telu: Kiki iznela intimne detalje, a evo da li voli muškarce…
Kurir 16.09.2019
Kristijan Nikolić Kiki ušao je u rijaliti i iznenadio sve u vili kada je rekao da ga svi oslovljavaju kao žensko. Ona je na samom početku razgovora bila ljuta kada je prozvali kao muškarca, pa je ispravila našu novinarku. "Moje pravo ime je… »
Vesti dana »
BLOG Bez opozicije u Skupštini Srbije usvojen budžet za 2025. godinu, prvi put od 1990. godine
Nova pre 42 minutajoš 72 povezane
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 46 povezanih
Kos: Realne šanse da nekoliko zemalja narednih godina pristupi EU, nadam se da će Srbija biti među njima
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Rusija: Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
Euronews pre 59 minutajoš 21 povezana