Povezane vesti
Emir Lapsus za rođendan dobio pesmu: Žena mojih snova čeka premijeru
Kurir 16.09.2019
Emir Aličković ovog 16. septembra ima mnogo razloga da pamti rođendan jer je osim pregršt lepih želja od stotina hiljada obožavalaca, dobio i pesmu “Žena mojih snova”. Pevaču najpopularnijeg benda u regionu ovo iznenađenje priredio je menadžer Aleks Toša… »
Emir Lapsus za rođendan dobio pesmu
Vesti online 16.09.2019
Emir Aličković ovog 16. septembra ima mnogo razloga da pamti rođendan jer je osim pregršta lepih želja od stotina hiljada obožavalaca, dobio i pesmu „Žena mojih snova“. Pevaču „Lapsus benda“ ovo iznenađenje priredio je menadžer Aleks Toša. Emir je bio… »
Vesti dana »
Ana Brnabić raspisala redovne lokalne izbore u devet lokalnih samouprava za 29. mart
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih
Advokati za N1 o obustavi rada - da li je to dovoljno i kako da se spasi pravosuđe
N1 Info pre 2 satajoš 36 povezanih
Stiže hladni front! Evo za koliko temperatura opada: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru kiše, padaće i sneg
Telegraf pre 39 minutajoš 29 povezanih
Peta gimnazija: Nešović za kraj mandata suspendovala četiri nastavnika, Stanković najavio novog v.d. dikretora
NIN pre 34 minutajoš 28 povezanih
"Mogu da radim apsolutno strašne stvari stranim zemljama" Tramp: Vrhovni sud slučajno i nesvesno mi je dao ovlašćenja
Večernje novosti pre 5 minutajoš 25 povezanih