Povezane vesti
Emir Lapsus za rođendan dobio pesmu: Žena mojih snova čeka premijeru
Kurir 16.09.2019
Emir Aličković ovog 16. septembra ima mnogo razloga da pamti rođendan jer je osim pregršt lepih želja od stotina hiljada obožavalaca, dobio i pesmu “Žena mojih snova”. Pevaču najpopularnijeg benda u regionu ovo iznenađenje priredio je menadžer Aleks Toša… »
Emir Lapsus za rođendan dobio pesmu
Vesti online 16.09.2019
Emir Aličković ovog 16. septembra ima mnogo razloga da pamti rođendan jer je osim pregršta lepih želja od stotina hiljada obožavalaca, dobio i pesmu „Žena mojih snova“. Pevaču „Lapsus benda“ ovo iznenađenje priredio je menadžer Aleks Toša. Emir je bio… »
Vesti dana »
Dan studenata pod sloganom "Sloboda studentima": Tišina ispred Rektorata, pa glasni uzvici ispred policije
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih
Vrh poplavnog talasa na toku Zapadne Morave; vatrogasci spasili dve osobe iz bujice na putu Požega–Lučani
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
BLOG UŽIVO: Izraelski napadi na petrohemijska postrojenja i područje kod nuklearke Bušer, Iran pojedinim brodovima dozvolio prolaz kroz Ormuski moreuz
Insajder pre 1 satjoš 54 povezane
"Ne idemo u Humsku da se branimo": Marko Jakšić pred Partizan i o najbolnijoj temi kluba
Mondo pre 1 satjoš 53 povezane
(Foto) U Crkvi Svetog Marka obeležena Lazareva subota, u narodu poznata kao Vrbica: Deca nosila venčiće i zvončiće
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 26 povezanih