Povezane vesti
Bogdanović: Pisaće se svašta, ali mi znamo...
N1 Info 17.09.2019
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović istakao je da je u reprezentaciji vladala sjajna atmosfera tokom Svetskog prvenstva i da se to nije promenilo. Orlovi su u Kini zauzeli peto mesto. Iako su prvenstvo počeli sa četiri pobede, u poslednjem meču druge… »
Bogdanović: Atmosfera se nije kvarila i dovodila u pitanje
Mozzart sport 17.09.2019
"Pisaće se svašta, ali mi znamo šta imamo. To je to" Išlo je sve kao po loju. Sve same pobede u pripremnim utakmica, čak 10. Dolazak u Kinu, fenomenalne igre na startu, sve tri pobede u grupi. I sve je išlo kako treba do Španije. Tu je usledio prvi… »
„Orlovi“ sleteli, Bogdanović demantovao svađe u timu
Sputnik 17.09.2019
Košarkaši Srbije vratili su se sinoć u Beograd sa Svetskog prvenstva u Kini, gde su osvojili peto mesto, a na beogradskom aerodromu su dočekani aplauzom, prenose beogradski mediji. Najbolji strelac šampionata i član idealne petorke Bogdan… »
Bogdanović o sukobima u reprezentaciji: Pisaće se svašta, ali mi znamo šta imamo
Večernje novosti 17.09.2019
Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je negirao da su postojali bilo kakvi sukobi unutar nacionalnog tima. Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je negirao da su postojali bilo kakvi sukobi unutar nacionalnog tima. On je za Prvu televiziju… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 2 satajoš 19 povezanih

Još jednom izostao Ex Yu derbi: Ovoga puta Jokić nije igrao, a Dončić dominirao u pobedi Lejkersa nad Denverom
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Rusija i Ukrajina se napadale dronovima tokom noći: Više povređenih i desetine oštećenih objekata
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih

Rute: Sa Vučićem o daljem jačanju odnosa NATO i Srbije i očuvanju bezbednosti na Balkanu
Novi magazin pre 1 satjoš 8 povezanih