Повезане вести

Богдановић: Писаће се свашта, али ми знамо...

Богдановић: Писаће се свашта, али ми знамо...

Н1 Инфо 17.09.2019
Српски кошаркаш Богдан Богдановић истакао је да је у репрезентацији владала сјајна атмосфера током Светског првенства и да се то није променило. Орлови су у Кини заузели пето место. Иако су првенство почели са четири победе, у… »
Богдановић: Атмосфера се није кварила и доводила у питање

Богдановић: Атмосфера се није кварила и доводила у питање

Моззарт спорт 17.09.2019
"Писаће се свашта, али ми знамо шта имамо. То је то" Ишло је све као по лоју. Све саме победе у припремним утакмица, чак 10. Долазак у Кину, феноменалне игре на старту, све три победе у групи. И све је ишло како треба до Шпаније… »
„Орлови“ слетели, Богдановић демантовао свађе у тиму

„Орлови“ слетели, Богдановић демантовао свађе у тиму

Спутник 17.09.2019
Кошаркаши Србије вратили су се синоћ у Београд са Светског првенства у Кини, где су освојили пето место, а на београдском аеродрому су дочекани аплаузом, преносе београдски медији. Најбољи стрелац шампионата и члан идеалне… »
Богдановић о сукобима у репрезентацији: Писаће се свашта, али ми знамо шта имамо

Богдановић о сукобима у репрезентацији: Писаће се свашта, али ми знамо шта имамо

Вечерње новости 17.09.2019
Репрезентативац Србије Богдан Богдановић је негирао да су постојали било какви сукоби унутар националног тима. Репрезентативац Србије Богдан Богдановић је негирао да су постојали било какви сукоби унутар националног тима. Он је… »

Вести дана »