Povezane vesti

Dalje od Tadića kada se slavi!

Dalje od Tadića kada se slavi!

Sportske.net 17.09.2019
Ajaks postigao prvi gol u ovogodišnjoj Ligi šampiona. Elitno takmičenje se konačno vratilo, već su se i odigrala dva meča u ranije terminu. U 21 čas je krenulo još šest utakmica, jedna od njih jeste i Ajaks - Lil koja se igra u Amsterdamu. Tim… »
Nisam gledao finale, isključio sam TV: Tadića još proganjaju sećanja na Ajaksovu eliminaciju

Nisam gledao finale, isključio sam TV: Tadića još proganjaju sećanja na Ajaksovu eliminaciju

Večernje novosti 17.09.2019
Srpski fudbaler i kapiten Ajaksa Dušan Tadić priznao je da ga još uvek jako boli eliminacija od Totenhema iz Lige šampiona i da zbog toga nije mogao da gleda finale sa Liverpulom. BRILjANTNA sezona Dušana Tadića i Ajaksa prošle sezone u Ligi… »
Tadić: Još me progoni poraz od Totenhema

Tadić: Još me progoni poraz od Totenhema

N1 Info 17.09.2019
Kapiten Ajaksa Dušan Tadić priznao je da još nije preboleo poraz od Totenhema u polufinalu Lige šampiona prošle sezone. Holandski tim je slavio sa 1:0 u gostima, da bi na svom terenu doživeo težak poraz posle preokreta 3:2. "Još me progone ta… »
Tadić se otvorio posle četiri meseca: Mnogo mi je bilo teško…

Tadić se otvorio posle četiri meseca: Mnogo mi je bilo teško…

Hot sport 17.09.2019
Ajaks i Dušan Tadić danas otvaraju sezonu u Ligi šampiona utakmicom protiv Lila, a u intervjuu za engleski ‘Telegraf’ osvrnuo se na neslavan kraj prošle. ‘Kopljanici’ su prošle sezone igrali fantastično, u eliminacijama izbacili Real Madrid… »
Vraća se Ajaks, vraća se Liga šampiona! Dušan Tadić otvorio dušu posle četiri meseca: Proganja me Totenhem, ali pokazali…

Vraća se Ajaks, vraća se Liga šampiona! Dušan Tadić otvorio dušu posle četiri meseca: Proganja me Totenhem, ali pokazali…

Mozzart sport 17.09.2019
Srpski as u velikom intervjuu otkrio kako je podneo eliminaciju od Totenhema, na šta je ponosan i kakav Ajaks možemo da očekujemo. Večeras se vraća najbolji klupski fudbal - Liga šampiona! Najkvalitetnije sportsko takmičenje na svetu ulazi u novu… »

Vesti dana »