Повезане вести
Даље од Тадића када се слави!
Спортске.нет 17.09.2019
Ајакс постигао први гол у овогодишњој Лиги шампиона. Елитно такмичење се коначно вратило, већ су се и одиграла два меча у раније термину. У 21 час је кренуло још шест утакмица, једна од њих јесте и Ајакс - Лил која се игра у… »
Нисам гледао финале, искључио сам ТВ: Тадића још прогањају сећања на Ајаксову елиминацију
Вечерње новости 17.09.2019
Српски фудбалер и капитен Ајакса Душан Тадић признао је да га још увек јако боли елиминација од Тотенхема из Лиге шампиона и да због тога није могао да гледа финале са Ливерпулом. БРИЉАНТНА сезона Душана Тадића и Ајакса прошле… »
Тадић: Још ме прогони пораз од Тотенхема
Н1 Инфо 17.09.2019
Капитен Ајакса Душан Тадић признао је да још није преболео пораз од Тотенхема у полуфиналу Лиге шампиона прошле сезоне. Холандски тим је славио са 1:0 у гостима, да би на свом терену доживео тежак пораз после преокрета 3:2. "Још… »
Тадић се отворио после четири месеца: Много ми је било тешко…
Хот спорт 17.09.2019
Ајакс и Душан Тадић данас отварају сезону у Лиги шампиона утакмицом против Лила, а у интервјуу за енглески ‘Телеграф’ осврнуо се на неславан крај прошле. ‘Копљаници’ су прошле сезоне играли фантастично, у елиминацијама избацили… »
Враћа се Ајакс, враћа се Лига шампиона! Душан Тадић отворио душу после четири месеца: Прогања ме Тотенхем, али показали смо…
Моззарт спорт 17.09.2019
Српски ас у великом интервјуу открио како је поднео елиминацију од Тотенхема, на шта је поносан и какав Ајакс можемо да очекујемо. Вечерас се враћа најбољи клупски фудбал - Лига шампиона! Најквалитетније спортско такмичење на… »
Вести дана »
Пао рекорд: Новак узнемирен, Арина поручила – Остани мотивисан!
Спорт клуб пре 3 сатајош 31 повезана