Povezane vesti

Pred isključenjem u DS-u, poslanik Nenad Borović spas našao u SNS-u

Pred isključenjem u DS-u, poslanik Nenad Borović spas našao u SNS-u

N1 Info 17.09.2019
Dugogodišnji poslanik Demokratske stranke u Skupštini Vojvodine Nenad Borović, protiv koga je u junu pokrenut disciplinski postupak jer se, uprkos odluci o bojkotu parlamenata, jedini vratio u skupštinsku klupu, postao je član vladajuće Srpske napredne… »
Poslanik demokrata u Skupštini Vojvodine prešao u SNS nakon više od 20 godina

Poslanik demokrata u Skupštini Vojvodine prešao u SNS nakon više od 20 godina

Radio 021 17.09.2019
Pokrajinski poslanik Nenad Borović, koji jedini u poslaničkoj grupi Demokratske stranke nije bojkotovao sednice parlamenta, prešao je u Srpsku naprednu stranku. Borović je član Demokratske stranke bio 23 godine, a poslanik u Skupštini Vojvodine 11… »
Nenad Borović prelazi u srpsku naprednu stranku: Usprotivio sam se politici DS koju diktira Dragan Đilas, tražio sam da se…

Nenad Borović prelazi u srpsku naprednu stranku: Usprotivio sam se politici DS koju diktira Dragan Đilas, tražio sam da se…

Kurir 17.09.2019
Nenad Borović, poslanik u Skupštini Vojvodine, koji je najavio da napušta Demokratsku stranku, prelazi u poslaničku grupu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”. Tim povodom se Borović i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Damir Zobenica… »

Vesti dana »

Poslednji dan u godini donosi veoma hladno vreme

Poslednji dan u godini donosi veoma hladno vreme

Glas Zaječara pre 48 minutajoš 19 povezanih
Danas počeo zimski raspust, drugo polugođe kreće 19. januara

Danas počeo zimski raspust, drugo polugođe kreće 19. januara

Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih
Dežurne pošte za praznike

Dežurne pošte za praznike

Glas Zaječara pre 33 minutajoš 11 povezanih
AMSS upozorio na opasnost od poledice

AMSS upozorio na opasnost od poledice