Povezane vesti
Pred isključenjem u DS-u, poslanik Nenad Borović spas našao u SNS-u
N1 Info 17.09.2019
Dugogodišnji poslanik Demokratske stranke u Skupštini Vojvodine Nenad Borović, protiv koga je u junu pokrenut disciplinski postupak jer se, uprkos odluci o bojkotu parlamenata, jedini vratio u skupštinsku klupu, postao je član vladajuće Srpske… »
Poslanik demokrata u Skupštini Vojvodine prešao u SNS nakon više od 20 godina
Radio 021 17.09.2019
Pokrajinski poslanik Nenad Borović, koji jedini u poslaničkoj grupi Demokratske stranke nije bojkotovao sednice parlamenta, prešao je u Srpsku naprednu stranku. Borović je član Demokratske stranke bio 23 godine, a poslanik u Skupštini Vojvodine 11… »
Nenad Borović prelazi u srpsku naprednu stranku: Usprotivio sam se politici DS koju diktira Dragan Đilas, tražio sam da se…
Kurir 17.09.2019
Nenad Borović, poslanik u Skupštini Vojvodine, koji je najavio da napušta Demokratsku stranku, prelazi u poslaničku grupu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”. Tim povodom se Borović i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Novog Sada uz prisustvo policije, na stolu predlog za razrešenje Đurića
NIN pre 9 minutajoš 19 povezanih
Pogledajte kako je zapaljen jodžijev golf: Snimak kruži internetom, od automobila nije ostalo ništa (video)
Kurir pre 9 minutajoš 19 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić: Prema istraživanju, najveći problem građanima u Srbiji su nasilni protesti
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih