Povezane vesti
Pokrajinski poslanik Nenad Borović iz DS-a prešao u SNS
Dnevnik 18.09.2019
Prelaskom Nenada Borovića, pokrajinskog poslanika iz Demokratske stranke, u poslaničku grupu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, na današnjoj sednici Skupštine Vojvodine Srpska napredna stranka će, umesto 63 poslanika, koliko je poslaničkih mandata… »
Potvrđeno pisanje kurira! Nenad Borović prešao u SNS: Đilas je oteo milione! Ne želim da trpim čoveka koji je sve upropastio!…
Kurir 18.09.2019
Prelomio: Pokrajinski poslanik i odbornik u Rumi napustio je DS jer, navodi, tamo politiku vodi Đilas, o zaduženosti stranke ne sme da se priča, a drugačije mišljenje se ne ceni. Nenad Borović, pokrajinski poslanik i odbornik u Rumi, napustio je… »
Borović: Prešao sam u SNS jer u DS ne dozvoljavaju drugačije mišljenje
RTV 18.09.2019
NOVI SAD - Nenad Borović, pokrajinski poslanik i odbornik u Rumi, napustio je Demokratsku stranku i prešao u Srpski naprednu stranku, a DS j napustio, kako je rekao za Kurir, jer u toj stranci ne dozvoljavaju da se čuje drugačije mišljenje. "Odbijaju da… »
Nenad Borović o razlozima prelaska u SNS: Otišao sam zbog prenemaganja DS
Večernje novosti 17.09.2019
Doskorašnji poslanik DS u Skupštini Vojvodine i odbornik u SO Ruma u utorak je obrazložio odluku da napusti demokrate. POSLE 23 godine napustio sam DS i prešao u SNS, jer želim da budem u stranci čiji predsednik Aleksandar Vučić prvenstveno vodi računa o… »
Vesti dana »

Dijalog će pobediti: Završen sastanak Putina i Vitkofa - trajao tri sata
Sputnik pre 41 minutajoš 32 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 29 povezanih

Još jedna poruka Dodika: Ponovo se oglasio nakon što mu je oduzet mandat! - "Zakleo sam se da ću..."
Kurir pre 21 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane