Povezane vesti

Pokrajinski poslanik Nenad Borović iz DS-a prešao u SNS

Pokrajinski poslanik Nenad Borović iz DS-a prešao u SNS

Dnevnik 18.09.2019
Prelaskom Nenada Borovića, pokrajinskog poslanika iz Demokratske stranke, u poslaničku grupu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, na današnjoj sednici Skupštine Vojvodine Srpska napredna stranka će, umesto 63 poslanika, koliko je… »
Potvrđeno pisanje kurira! Nenad Borović prešao u SNS: Đilas je oteo milione! Ne želim da trpim čoveka koji je sve…

Potvrđeno pisanje kurira! Nenad Borović prešao u SNS: Đilas je oteo milione! Ne želim da trpim čoveka koji je sve…

Kurir 18.09.2019
Prelomio: Pokrajinski poslanik i odbornik u Rumi napustio je DS jer, navodi, tamo politiku vodi Đilas, o zaduženosti stranke ne sme da se priča, a drugačije mišljenje se ne ceni. Nenad Borović, pokrajinski poslanik i odbornik u Rumi, napustio je… »
Borović: Prešao sam u SNS jer u DS ne dozvoljavaju drugačije mišljenje

Borović: Prešao sam u SNS jer u DS ne dozvoljavaju drugačije mišljenje

RTV 18.09.2019
NOVI SAD - Nenad Borović, pokrajinski poslanik i odbornik u Rumi, napustio je Demokratsku stranku i prešao u Srpski naprednu stranku, a DS j napustio, kako je rekao za Kurir, jer u toj stranci ne dozvoljavaju da se čuje drugačije mišljenje. "Odbijaju… »
Nenad Borović o razlozima prelaska u SNS: Otišao sam zbog prenemaganja DS

Nenad Borović o razlozima prelaska u SNS: Otišao sam zbog prenemaganja DS

Večernje novosti 17.09.2019
Doskorašnji poslanik DS u Skupštini Vojvodine i odbornik u SO Ruma u utorak je obrazložio odluku da napusti demokrate. POSLE 23 godine napustio sam DS i prešao u SNS, jer želim da budem u stranci čiji predsednik Aleksandar Vučić prvenstveno vodi… »

Vesti dana »