Повезане вести

Покрајински посланик Ненад Боровић из ДС-а прешао у СНС

Покрајински посланик Ненад Боровић из ДС-а прешао у СНС

Дневник 18.09.2019
Преласком Ненада Боровића, покрајинског посланика из Демократске странке, у посланичку групу „Александар Вучић – Србија побеђује”, на данашњој седници Скупштине Војводине Српска напредна странка ће, уместо 63 посланика, колико… »
Потврђено писање курира! Ненад Боровић прешао у СНС: Ђилас је отео милионе! Не желим да трпим човека који је све упропастио!…

Потврђено писање курира! Ненад Боровић прешао у СНС: Ђилас је отео милионе! Не желим да трпим човека који је све упропастио!…

Курир 18.09.2019
Преломио: Покрајински посланик и одборник у Руми напустио је ДС јер, наводи, тамо политику води Ђилас, о задужености странке не сме да се прича, а другачије мишљење се не цени. Ненад Боровић, покрајински посланик и одборник у… »
Боровић: Прешао сам у СНС јер у ДС не дозвољавају другачије мишљење

Боровић: Прешао сам у СНС јер у ДС не дозвољавају другачије мишљење

РТВ 18.09.2019
НОВИ САД - Ненад Боровић, покрајински посланик и одборник у Руми, напустио је Демократску странку и прешао у Српски напредну странку, а ДС ј напустио, како је рекао за Курир, јер у тој странци не дозвољавају да се чује другачије… »
Ненад Боровић о разлозима преласка у СНС: Отишао сам због пренемагања ДС

Ненад Боровић о разлозима преласка у СНС: Отишао сам због пренемагања ДС

Вечерње новости 17.09.2019
Доскорашњи посланик ДС у Скупштини Војводине и одборник у СО Рума у уторак је образложио одлуку да напусти демократе. ПОСЛЕ 23 године напустио сам ДС и прешао у СНС, јер желим да будем у странци чији председник Александар Вучић… »

Вести дана »